Tech-Talk er en podcast der handler om den teknologi der omgiver dig i hverdagen.

Jeg snakker med spændende eksperter og nogle gange tager Tech Talk på tur, for at besøger konferencer, messer og udstillinger i hele verden.

Du kan lytte med herunder, og du kan abonnere på min podcast på både iTunes, Android og RSS-feed. Klik bare på knappen “subscribe” under et podcast-indlæg, og så bliver du guidet videre.

På denne side finder du mine podcasts for for 2020 og 2021. Ældre podcasts kan du finde her.

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar, enten her på sitet, eller på vores Facebookside.


TT0029: Fang journalistens blik

Der er kamp om journalisternes, og mediernes, blik. Journalister bliver tæppebombet dagligt med meddelelser og henvendelser fra kommunikationsfolk, og ikke altid på den gode eller effektive måde.

I denne podcast kigger Synne Eriksen fra NIS Kommunikation og jeg på, hvad der virker og hvad der IKKE virker, og vi kommer med et par gode råd til, hvordan du fanger journalistens kritiske blik.

Hvordan oplever du kommunikation?

(læs mere)


TT0028: Appificering af vores hjem. Podcast med Henrik Malmgreen

Vores hjem og vores liv bliver i stadig stigende grad styret af apps, men er denne appificering virkelig nødvendig eller ønskelig?

I dette afsnit af Tech-Talk har jeg besøg af min ven og journalistkollega, Henrik Malmgreen, og vi snakker om netop det.

Men vi er jo blot to gamle sure mænd, så vi har også snakket med John G. fra MereMobil.dk og Torben Vognsen fra Fremtidens hjem, for at få deres perspektiv på sagen.

Du kan lytte til de fulde interview med dem i slutningen af podcasten eller du kan finde dem via de to links i beskrivelsen af Tech-Talk Episode 28.

(læs mere)


TT0027: SciFi og Fremtiden – podcast med Universal Futurist

Hvad sker der når teknologi-nørden og to fremtidsforskere snakker om SciFi og fremtiden? Well – det bliver sjovt, nørdet og meget futuristisk.

Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen er igen mine gæster, og vi snakker om Science Fiction og fremtiden. Vi er alle vilde med de emner, og vi er svære at lukke munden på. Men lyt med med og lær meget mere om, hvad vi synes er god SciFi, hvad vores favoritter er, og stift bekendskab med nogle scifi-bøger og film du næppe anede eksisterede.

(læs mere)


TT0026: Klima og teknologi – podcast med Univesal Futurist

Velkommen til den anden udgave af Tech-Talk sammen med Univesal Futurist. Denne gang snakker vi om klima og teknologi. Vi prøver at finde ud af, om teknologien kun er en synder i denne henseende, eller om den rent faktisk også kan bidrage med noget godt.

En af de pointer der kommer frem er, at vi har langt flere muligheder for at udøve vores magt som forbruger i dag, men at vi ikke altid gør det – fordi det er svært.

(læs mere)


TT0025: 2020 var et GODT år – podcast med Universal Futurist

Velkommen til den første udgave af en helt ny podcast som jeg laver sammen med Universal Futurist. I denne udsendelse snakker vi om, hvorfor 2020 faktisk var et rigtig godt år.

Vi snakker om alle de ting der er gået rigtig godt i 2020, og vi vender blandt andet (læs mere)


TT0024: Teaser for ny podcast

Tech-Test har indgået et samarbejde med Universal Futurist om at lave podcast sammen. Så de næste mange podcast bliver sammen med de to utrolig dygtige Futursiter (eller fremtidsforskere om du vil), Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen. Vi skal snakke om Tech, Fremtid, ledelse, ‘få så fingeren ud’, den nye normal og (læs mere)


TT0023: Myter om it-sikkerhed

Du har sikkert hørt dem – myterne om it-sikkerhed. De har eksisteret lige så længe som der har været it-trusler, og de vil nok være her lige så længe computere, smartphones og andet it findes.

Men er der sandhed i nogle af myterne? Jeg har snakket med Christian Heinel, chef for cybersikkerhed hos Cisco i Nordeuropa, for at prøve at finde ud af (læs mere)


TT0022: De værste trusler

Når vi snakker om it-sikkerhed, og de mange trusler der findes på det store farlige internet, så husker vi primært det nære – de trusler der lige her og nu har fundet sted.

Men hvad var den første trussel der for alvor ramte os? Hvad var truslerne før de cyberkriminelle fandt ud af at tjene penge på deres evner? Hvad er nogle af de største trusler der har ramt os i nyere tid?

(læs mere)


TT0021: IT-trusler, begreber og historie

Med nedlukningen af Danmark er mange af os dømt til at arbejde hjemmefra. Det betyder samtidig, at vi i høj grad er afhængige af vores computer, og det betyder også at vi udsætter os selv, og vores arbejdsplads, for langt flere it-trusler end normalt.

Men hvilke trusler er det vi snakker om? Og hvor kommer det fra? Ved du hvordan det hele startede, og har du tænkt på, at det faktisk kun er gennem de sidste små 10 år, at IT-trusler har været økonomisk motiverede?

Jeg har snakket med radiovært … (læs mere)


Tech-Talk Episoder 1-20 finder du her.