Tech Talk 2020

Tech-Talk er en podcast der handler om den teknologi der omgiver dig i hverdagen.

Jeg snakker med spændende eksperter og nogle gange tager Tech Talk på tur, for at besøger konferencer, messer og udstillinger i hele verden.

Du kan lytte med herunder, og du kan abonnere på min podcast på både iTunes, Android og RSS-feed. Klik bare på knappen “subscribe” under et podcast-indlæg, og så bliver du guidet videre.

På denne side finder du mine podcasts for for 2020. Ældre podcasts kan du finde her.

Du er meget velkommen til at lægge en kommentar, enten her på sitet, eller på vores Facebookside.


TT0023: Myter om it-sikkerhed

Du har sikkert hørt dem – myterne om it-sikkerhed. De har eksisteret lige så længe som der har været it-trusler, og de vil nok være her lige så længe computere, smartphones og andet it findes.

Men er der sandhed i nogle af myterne? Jeg har snakket med Christian Heinel, chef for cybersikkerhed hos Cisco i Nordeuropa, for at prøve at finde ud af (læs mere)


TT0022: De værste trusler

Når vi snakker om it-sikkerhed, og de mange trusler der findes på det store farlige internet, så husker vi primært det nære – de trusler der lige her og nu har fundet sted.

Men hvad var den første trussel der for alvor ramte os? Hvad var truslerne før de cyberkriminelle fandt ud af at tjene penge på deres evner? Hvad er nogle af de største trusler der har ramt os i nyere tid?

(læs mere)


TT0021: IT-trusler, begreber og historie

Med nedlukningen af Danmark er mange af os dømt til at arbejde hjemmefra. Det betyder samtidig, at vi i høj grad er afhængige af vores computer, og det betyder også at vi udsætter os selv, og vores arbejdsplads, for langt flere it-trusler end normalt.

Men hvilke trusler er det vi snakker om? Og hvor kommer det fra? Ved du hvordan det hele startede, og har du tænkt på, at det faktisk kun er gennem de sidste små 10 år, at IT-trusler har været økonomisk motiverede?

Jeg har snakket med radiovært … (læs mere)


Tech-Talk Episoder 1-20 finder du her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart