TT0029: Fang journalistens blik

I denne serie af podcasts kigger jeg, sammen med Synne Eriksen, på kommunikation, vi angriber mange forskellige former for kommunikation og vi forsøger at gøre det kort

Der er kamp om journalisternes, og mediernes, blik. Journalister bliver tæppebombet dagligt med meddelelser og henvendelser fra kommunikationsfolk, og ikke altid på den gode eller effektive måde.

I denne podcast kigger Synne Eriksen fra NIS Kommunikation og jeg på, hvad der virker og hvad der IKKE virker, og vi kommer med et par gode råd til, hvordan du fanger journalistens kritiske blik.

Hvordan oplever du kommunikation? Er det svært at komme igennem? Vi vil gerne høre dine erfaringer.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.