EPOS klar med nyt 4K usb-kamera til mindre virksomheder

Det nye usb-kamera har 4K og bredformat video

EXPAND Vision 1M. Foto: EPOS

Det nye 4K USB-kamera fra EPOS har fået navnet EXPAND Vision 1M, og rettet mod små og mellemstore virksomheder der har brug for et kamera til hybride mder.

Udover en 4K-opløsning har EXPAND Vision 1M 8X digital zoom, en integreret mekanisk privatlivs-funktion og desuden intelligent billedindramning leveret af EPOS AITM, som justeres dynamisk baseret på antal deltagere i mødet for på den måde at sikre, at alle i lokalet ses tydeligt.

Med fleksible monteringsmuligheder kan enheden nemt installeres og kameraindstillingerne og firmware kan håndteres og opdateres på afstand ved hjælp af EPOS Manager.

EXPAND Vision 1M er designet som ’plug-and-play’ og passer godt til små og mellemstore mødelokaler. Det er nemt at integrere i ethvert mødelokale, hvor deltagerne medbringer egne enheder, og fungerer også i eksisterende eller nye mødelokaleopsætninger, der har en compute box samt monitor og speakerphone. Kensington-låsen sørger for, at kameraet bliver siddende.

Takket været certificering og optimering til førende UC-udbydere kan brugere nyde godt af et gnidningsfrit samarbejde og rette deres opmærksomhed mod selve mødet. EXPAND Vision 1M arbejder nemlig sammen med alle Android- og Windows-produkter.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.