Tech-Test News uge 43

En lidt forsinket, og derfor også dobbelt, nyhedsudsendelse fra gadget-verdenen. Hør om Amazons kommende indtog i Danmark, om elbiler, it-sikkerhed og hackernes lette måde at få informationer om dig på

Efter lidt forsinkelse er jeg endelig klar med Tech-Test News, og fordi jeg ikke kom på banen med den i sidste uge, så dækker denne udsendelse over 2 uger.

Jeg har masser af spændende ting med denne gang, fx kigger jeg nærmere på hvad der sker, hvis og når Amazon kommer til Danmark.

Jeg kigger også på, hvorfor danskerne ikke investerer mere i elbiler, hvor vigtigt det er at vi sparer på vandet (og ja – der er en gadget til at hjælpe dig her), og så kigger jeg på danskernes gaming-vaner, og jeg tror at du bliver overrasket.

På sikkerhedsområdet har jeg blandt andet en snak med Leif Jensen, salgs- og marketingsdirektør hos ESET Norden om, hvorvidt der findes sikre OS’er (svaret vil klart overraske dig), og hvorfor så mange af os tror det forkerte.

Jeg kigger også på nogle af de nye trusler og hvem der rammer, og ikke mindst så kigger jeg nærmere på, hvorfor hackerne har så let ved at få fat i dine private oplysninger.

Tech-Test News uge 44
Det fulde interview med Leif Jensen, salgs- og marketingsdirektør hos ESET Norden
Testen af MSI GE66 Raider 10SF
Testen af Miele CM6

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?