Tech-Test News uge 47

Velkommen til uge 47s tech-nyheder. Vi skal vidt omkring, og snakke om sikkerhed, kommunikation, 5G og ikke mindst nye spændende produkter

I denne uge kigger jeg blandt andet på udbredelsen af 5G, hvorfor vi snart kan forvente at se 5,5G, på en masse spændende nye produkter, blandt andet en gamermus fra Logitech, og så går jeg virkelig i dybden med it-sikkerhed.

Ikke mindst så har jeg et godt interview med Leif Jensen, nordisk salgs- og marketingsdirektør hos ESET. Denne gang snakker vi om passwords, om hvorfor vi er så dårlige til at håndtere dem, og Leif kommer med påstanden om, at vi faktisk kan nøjes med at have 7 passwords.

Tech-Test News uge 47

Du kan se eller gense interviewet med Leif her:

Sikkerhedsinterview med Leif Jensen, ESET Nordic

Du kan se eller gense indslag fra Huawei her:

Indslag fra Huawei, hvor jeg ser på deres nye IdeaHub

Her er historien om APT-angreb

Her er historien om gode online shoppingvaner

Her er testen af Sandbergs nye gadgets

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3024 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart