Kæmpe kamera i nye moto e7 smartphone

Motorolas nyeste tilføjelse til moto e-familien lover højtydende luksusfunktioner og ydeevne til en overkommelig pris

Med et imponerende stort kamera og ultrabrede skærm, hele 36 timers batterilevetid og lynhurtige processor lover moto e7 fede mobiloplevelser og smukke resultater uanset budget.

Af væsentlige funktioner kan nævnes den nye 48MP kamerasensor,som bringer mobilfotografering og billedkvalitet i luksusklassen til moto e7, herunder:

  • Høj billedkvalitet til en lav pris
  • Quad Pixel-teknologi giver 4x lysfølsomhed og giver bedre ydeevne i svagt lys
  • Night Vision-kamera, der giver god billedkvalitet med lysere og skarpere fotos i mørke
  • Macro Vision-kamera, der lader dig komme 2,5 gange tættere på motiverne end en standardlinse og giver fantastiske nærbilleder af de mindste objekter
  • Portrættilstand der tilfører en kunstnerisk sløringseffekt af baggrunden og giver mere professionelle portrætfotos

Enheden byder også på det nyeste inden for ultrabred skærmteknologi med sin 6,5″ store Max Vision HD +-skærm, der giver den til dato bedste seeroplevelse i moto e-familien med et billedformat på 20:9, så du kan se mere, spille mere og nyde mere.

moto e7 giver brugerne en batterilevetid på 36 timer2, takket være et stort batteri på 4.000 mAh, der muliggør timers arbejde, leg og gaming understøttet af octa-core 2.0 GHz processor. Processoren muliggør en mere jævn ydelse, kraftfuld gaming og bedre effektivitet takket være HyperEngine-teknologi.

Brugere af Moto e7 vil kunne gøre brug af en række førsteklasses hardware og software funktioner, herunder:

  • Diskret fingeraftrykslæser placeret på bagsiden af telefonen i “batwing”-logoet, så brugerne kan låse op med et tryk
  • Dedikeret Google Assistant-knap på forsiden giver let adgang til stemmeassistenten uden behov for at trykke, skrive eller swipe
  • Den reneste version af Android OS, der giver brugerne det bedste fra deres foretrukne software, sikkerhedsopdateringer og oplevelser uden duplikerede apps eller software skins

moto e7 er på gaden d. 30. november og får en utrolig lav pris – kun 999 kroner skulle den komme til at koste.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart