Logitech G klar med ny e-sportmus

Den nye Logitech G Pro X Superlight mus er designet sammen med professionelle e-sportudøvere, har indbygget Hero 25K-sensor og vejer under 63 gram

Pro X Superlight, foto: Logitech G

Den nye e-sportsmus, Logitech G Pro X Superlight har indbygget Logitechs Lightspeed-teknologi, Hero 25K-sensorog et mekanisk design, der burde gør den optimal til e-sportfolket.

Den nye mus er en del af Logitechs Pro-serie, som alle retter sig mod e-sportsudøvere. Astralis har allerede testet musen, og det samme har G2 Esport, og begge hold har brugt den under store tunering, som fx 12 ESL Pro League-finalen, som Astralis vandt, og European League og Legends 2020 som G2 Esports vandt.

En af de ting som har været vigtige for esportsfolket er musens vægt, og det er lykkes for Logitech G at få vægten ned på sølle 63 gram, hvilket er omkring 25% mindre end forgængeren.

Musen skulle også være blevet mere resonsiv, og batterilevetiden er kommet op på 70 timer. Så mon ikke den holder en turnering eller to?

Hero 25K har en opløsning på 25.600 dpi, hvilket gør at musen kan spore bevægelser der er omkring 1/50-del af et menneskehår.

Musen kan forudbestilles på logitechg.com til en pris på 1.099 kroner, og du kan få den i både sort og hvid.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3134 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?