VIDEOTEST: Spændende espressomaskine fra Miele

Mieles nye fuldautomatiske espressomaskine, CM6, laver fortrinlig kaffe, skummer mælken perfekt, men er en udfordring når det kommer til rengøring

Redigeret: Miele har oplyst om, at kaffemaskinen skulle give besked om fyldt drypbakke. I min test skete det desværre ikke, men hvis det er en funktion der normalt er tilstede, så skal maskinen ikke klandres for det. Det ændrer dog ikke på den samlede vurdering. Men det er klart en meget vigtig detalje.

Jeg er vild med kaffe, og derfor glædede jeg mig også vildt meget til at teste CM6 espressomaskinen fra Miele.

Maskinen kan lave alle de kaffer du måtte ønske dig, lige fra espresso til flat white, og den kan lave det varme vand til din te.

Jeg havde dog lidt udfordringer under opsætningen af den, og det var ikke specielt spændende at skulle tømme drypbakken.

Men det kan du alt sammen se mere om i videoen herunder.

Videotest af Miele CM6

Bedømmelse

Samlet vurdering 90%

Miele CM6 er en god espressomaskine, den har en lang række forskellige kaffer den kan lave, og den kan både betjenes fra betjeningspanelet og fra en app.

Desværre så er app’en lidt begrænset i hvad den kan, og det trækker ned.

Den advarer heller ikke når drypbakken er fuld, og det trækker også ned.

(Miele har efterfølgende informeret om, at app’en gerne skulle informere om fyldt drypbakke)

Men maskinen er klart pengene værd, og jeg er vild med den. Og så gør det jo ikke noget at den faktisk har et ret pænt design.

Pris: Set til 12.395 kroner

Læs mere her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?