TEST: Bose NC 700 et fantastisk headset

Bose gør det igen - leverer et fantastisk godt headset, der holder hvad det lover

Bose NC 700. Foto: Bose

Bose lover dig et headset ud over det sædvanlige. Med justerbar noise cancelling, 20 timers batterilevetid, touch kontrol og stemmeassistent. 

Bose NC 700. Foto: Bose

Det gode

  • Fantastisk noise cancelling 
  • Sidder godt 
  • Fremragende lyd 
  • God volumen 
  • 20 timers batterilevetid 
  • Velfungerende stemmeassistent 
  • Brugervenlig equalizer 

Det dårlige

  • Lidt skarpere bas, tak

Konklusion

Samlet vurdering 94%

Bose gør det virkelig svært at finde noget at brokke sig over. Lyden er fremragende og med god balance. Equalizeren i appen kan ikke være mere brugervenlig, men skruer jeg op helt op for bassen, så forvrænger lyden. Selve volumen er højere end jeg er vant til i trådløse hovedtelefoner, og det er et stort plus. Batterilevetiden på 20 timer får du ikke ved fuld volumen, men det er nok de færreste, der lytter til så høj musik. Jeg kan sagtens bruge dem to-tre dage, inden de skulle lades op.  

Hovedtelefonerne er behagelige at have på, og jeg kan have dem på i mange timer, uden at de generer. Noise cancelling funktionen kan indstilles fra 0-10, og du kan i appen vælge tre favorit indstillinger, som du kan skifte imellem med et tryk på en knap. Det er en smart funktion, som virkelig gør det nemt at tilpasse noise cancelling efter dit behov. Støjreduktionen fungerer godt, men er lige en anelse mindre effektiv end den du finder i Sonys WH-1000XM3. Det er dog kun noget, jeg kan høre ved direkte sammenligning, og Bose NC700 er behageligere at have på i længere tid. Generelt er oplevelsen fantastisk, og med NC 700 er Bose på blandt de bedste på markedet, hvad angår lyd, brugervenlighed og Noise cancelling.  

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?