TEST: Elektrisk løbehjul gør transport let

KickScooter ES2 fra ninebot by Segway er et smart elektrisk løbehjul, med lang rækkevidde og smarte funktioner der gør transport let. Om du så virkelig har brug for det er noget helt andet

Du kender sikkert godt en Segway, du ved de der transportdimser du kan stå op og køre rundt med. De kører også rundt i København som guidede ture. Nuvel – Segway producerer også KickScooter, et elektrisk løbehjul som du kan bruge til transport i dit nærområde.

Jeg har haft KickScooter ES2 til test, og har faktisk haft det rigtig sjovt ved at køre rundt på den.

KickScooter ES2 er, på godt og ondt, et stort løbehjul med en elektrisk motor som gør, at du ikke skal bruge helt så meget energi på at transportere dig selv rundt. Men som det også gælder med en elektrisk cykel, så kan du ikke helt slippe for at bruge benene.


[yuzo_related]


Det betyder blandt andet, at når du skal sætte i gang, eller når du skal op ad en bakke, så skal ES2 lige have lidt hjælp. Men så går det ellers over stok og sten – for KickScooter ES2 kan køre med op til 25 km/t, hvilket faktisk er pænt hurtigt, og med en rækkevidde på 25 km kommer du ret langt på en opladning. Har du brug for en længere rækkevidde, kan du tilkøbe et ekstra batteri, så du kan komme op på 45 km på en opladning og køre op til 30 km/t.

Med og uden app

Da jeg skulle bruge ES2 første gang blev jeg dog lidt forvirret – jeg kunne nemlig ikke få den til at køre. Der var strøm på den og jeg havde tændt for den. Men ikke desto mindre så kunne jeg ikke få den i gang.

kickscooter es2

Det viste sig at forklaringen var ganske simpel. Men skulle lige starte app’en først, og så aktivere ES2. Det er også i app’en at du kan sætte ting op som maksimal hastighed du må køre, og du kan se statistik for hvor langt du har kørt og meget mere.

App’en er også den du bruger til at låse for din ES2 med, så andre ikke kan køre på den, en god lille ekstra sikkerhed, for med kun 12kg er den relativ let at rende med.

Herudover er det bare at nyde ES2. Du starter som på et almindeligt løbehjul men snart kan du mærke at motoren går i gang. Og så kan du ellers bare stå på den og nyde turen. Selv med min vægt, som ligger omkring 125kg, så klarer den let at komme op på 25 km/t på lige strækninger. Op ad bakker skal den have hjælp, men helt ærligt – så skal man jo også have lidt motion, ikke?

Der er led-lys for og bag, støddæmpere ved hjulene og som sagt kan du tilkøbe og tilslutte et ekstra batteri.

Jeg har nydt at køre rundt på KickScooter ES2, og som transportmiddel i en storby på kortere distancer er den rigtig fin. Og da den let kan pakkes sammen, fylder den ikke meget i skuret.

Produktinformation

  • Produktnavn: KickScooter ES2
  • Producent: ninebot by Segway
  • Type: Elektrisk løbehjul
  • Tophastighed: 25 km/t, op til 30 km/t med ekstra batteri.
  • Distance: 25 km på en opladning. Op til 45 km med ekstra batteri
  • Vægt: 12 kg
  • Maksimal stigning: 100
  • Maksimal vægt: 100 kg (kørte dog let 125 kg)
  • Pris: Set til kr. 6.499,-
  • Mere information hos Segway

Bedømmelse

Samlet vurdering 80%

KickScooter ES2 er et fortrinligt elektrisk løbehjul, og med de funktioner der er i app’en bliver den lidt sjovere at benytte. Det er fedt at den kan låses, og skønt at jeg kan sætte den maksimale hastighed i app’en.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?