B&O PLAY præsenterer Beoplay M3

Beoplay M3 leveres med udskiftelige covers i eksklusiv uld eller anodiseret aluminium

B&O PLAY har lige lanceret det mest kompakte medlem af sin familie af trådløse højttalere: Beoplay M3.

Beoplay M3 har masser af power på egen hånd og kan endda kombineres med andre multiroom-højttalere fra B&O PLAY og Bang & Olufsen. Beoplay M3 er designet af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz og finjusteret af Bang & Olufsens akustikingeniører til at levere en fleksibel og medrivende lydoplevelse i det moderne hjem.

Udskiftelige covers som matcher din indretning

Designet af Beoplay M3 er baseret på en enkel silhuet. Uendelige linjer smyger sig om den ovale form for at lede opmærksomheden hen på den detalje, som gør Beoplay M3 til noget helt særligt i al sin enkelhed: det udskiftelige frontcover, som giver brugeren mulighed for at matche Beoplay M3 til sin indretning. Beoplay M3 kommer med et frontcover i enten eksklusivt, akustisk transparent uld fra Kvadrat eller et frontcover i perlebørstet, anodiseret aluminium med det karakteristiske B&O PLAY hulmønster.

Beoplay M3 er designet til hjemmet. Du kan vælge at afspille musik med det samme ved at streame direkte fra din smartphone eller tablet til højttaleren, f.eks. via Bluetooth, eller du kan vælge at tilslutte højttaleren til wi-fi og anvende den i et Multiroom-setup. Sidstnævnte gør det muligt at afspille musik på flere af de B&O PLAY eller Bang & Olufsen multiroom-højttalere, du har i dit hjem, og betjene alle højttalerne fra én intuitiv App via din smartphone eller tablet.

Fyld dit hjem med medrivende musikoplevelser

Kombinationen af specialdesignede højttalerenheder, masser af råstyrke, avanceret digital signalbehandling og en lyd, der er finjusteret af Bang & Olufsens akustikingeniører, sætter nye standarder for, hvor god og stor en lyd man kan få ud af så kompakt en højttaler.


[yuzo_related]


Kabinettet på Beoplay M3 er lavet af stift polymer, som huser og indkapsler det akustiske kammer, mens basen af blød polymer giver øget stabilitet og afkobler højttaleren fra underlaget, så bassen kan yde optimalt.

Beoplay M3 har arvet en række funktioner og teknologier fra større Bang & Olufsen og B&O PLAY produkter, som eksempelvis avanceret digital signalbehandling (DSP), Adaptive Bass Linearization (ABL) og en unik sikring mod termisk og mekanisk overbelastning.

Beoplay M3 er udstyret med en specialdesignet 3½” mellemtone-/basenhed. Højttaleren har en frontvendt basrefleksport med en akustisk reflektor, som er designet på baggrund af omfattende lyttetests af Bang & Olufsens eksperter. Mellemtone-/basenheden dækker frekvenser fra basområdet til den øvre mellemtone, så de forskellige dele af frekvensspektret er integreret perfekt i lydbilledet. Diskanten er en soft dome-diskantenhed med neodymium-magneter.

Beoplay M3 er finjusteret af Bang & Olufsens erfarne akustikingeniører, så den yder maksimalt til al musik og under alle forhold. Den er desuden udstyret med en omskifter med tre indstillingsmuligheder alt efter højttalerens position i rummet.

Klar til Apple AirPlay 2

Beoplay M3 kommer med Chromecast Built-in og understøtter Beolink Multiroom, Apple AirPlay og QPlay 2.0. Fra 2018 vil Beoplay M3 desuden understøtte Apple AirPlay 2, så det bliver muligt at sende lyd til flere AirPlay-kompatible højttalere på én gang og dermed afspille musik fra en iPhone til B&O PLAY og Bang & Olufsen højttalere.

Priser og tilgængelighed

Beoplay M3 lanceres i to farver: Natural og Black. Varianter i andre sæsonprægede farver vil lanceres senere hen. Beoplay M3 inkl. cover fås til en vejledende udsalgspris på 2.349 kroner, vægbeslaget koster 379 kroner, ekstra cover i uld 449 kroner og ekstra cover i aluminium 529 kroner.

Alle farver vil være tilgængelige fra 9. november 2017.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?