Ny soundbar lover 3D lyd og diskret design

Harman Kardon er ude med ny soundbar, der kombinerer flere teknologier for at give 3D lyd og elegant design

Den nye soundbar har fået navnet Harman Kardon Citation MultiBeam 1100, og er udstyret med en kombination af teknologierne Dolby Atmos og MultiBeam, og Harman Kardon lover at den både har en fantastisk lyd og et gennemført design der skulle passe ind i alle hjem.

Højttalere skulle fungere både til film, musik og spil, og kommer med 11 drivere, hvor lyden også vinkles opad, og derved skaber et 3D lydbillede, som kendes fra Dolby Atmos.

Harman Kardon skriver selv at den giver adgang til over 300 online musiktjenester igennem AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast built-in og HDMI eArc-forbindelse.

Herudover har den indbygget PureVoice-teknologi, der skulle sikre krystalklar tale, uanset hvilken lydstyrke du afspiller ved.

Den kommer med automatisk rumkalibrering, og kan – naturligvis – parres med andre højttalere i Citation-serien.

Prisen bliver på omkring 7.000 kroner når den rammer markedet i løbet af maj.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3757 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?