VOI runder 1 million ture på el-løbehjul

Danskerne har taget de nye el-løbehjul til sig i en sådan grad, at den svenske udbyder VOI kan fortælle at der nu er kørt mere end 1 million ture på deres el-løbehjul

Der har siden introduktionen af el-løbehjul været en voldsom debat om, hvorvidt de hører til i de danske byer. Men de tørre tal viser, at danskerne i den grad har taget den nye transportform til sig.

Faktisk i en sådan grad, at VOI i her til morgen kan meddele, at der nu er kørt over 1 million ture med deres el-løbehjul i Danmark. I gennemsnit er der kørt næsten 4400 ture om dagen med et VOI-løbehjul, siden de kom på gaden.

VOIs data viser, at turene er blevet kortere i løbet af den tid, el-løbehjulene har været i Danmark. I februar varede en tur i gennemsnit 16.66 minutter, mens den i september kun varede 12.14 minutter.

Minutterne på løbehjulene bliver dog til mange kilometer. Faktisk har danskerne kørt hele 3,7 millioner kilometer siden 17. januar – det svarer til 92 gange rundt om jorden.

Nogen kører dog mere end andre – den bruger, der har kørt flest ture, har anvendt et VOI-løbehjul hele 436 gange – det er næsten to ture om dagen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2386 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?