TEST: Fantastisk headset til din PlayStation 5

Arctis 7P+ Wireless er et vildt fedt headset når du gamer på din PlayStation - både når det kommer til lydeffekter, musik og komfort

Arctis 7P+ Wireless. Foto: SteelSeries

Det nyeste gaming-headset fra SteelSeries, Arctis 7P+ Wireless, er rettet mod alle os der gamer på en PlayStation 5. Men jeg skal dog lige sige, at det også fungerer til PlayStation 4, pc, Mac, Oculus Quest 2, Nintendo Switch og Android-mobiler.

Men det er udviklet specielt til PS5, og det er på en sådan jeg har testet det.

Rent designmæssigt er headsettet holdt meget tæt op ad designet på en PS5, flotter kurver og holdt i de sorte og hvide farver du også kender fra konsollen.

Ørepuderne er dejligt store og går fint rundt om ørerne og da de samtidig er dejlig bløde og komfortable, så bliver det på intet tidspunkt ubehageligt at have headsettet på. Bøjlen rundt om hovedet har en blød og elastisk rem liggende under den, og det betyder at den ligeledes er dejlig komfortabel.

Jeg brugte Arctis 7P+ Wireless i timevis, og der gik ikke ret længe inden jeg totalt glemte at jeg havde det på hovedet. Det oplever jeg kun yderst sjældent, og det var en af årsagerne til, at jeg blev så vild med dette flotte headset.

Der er, naturligvis, en indbygget mikrofon i headsettet, og den gemmer sig i venstre ørekop. Den kan trækkes ud når du skal bruge den, og skubbes ind når du ikke skal chatte med dine online-kammerater.

Arctis 7P+ Wireless. Foto: SteelSeries

Udover tænd/sluk-knappen er der to drejeknapper på headsettet, en til volumen af lyden i headsettet og en til volumen på din tale. De er placeret på hver sin ørekop, og er lette at gå til og lette at justere.

Alt i alt har headsettet et fedt design, let betjening og skøn komfort.

Opsætningen, eller ibrugtagningen, af headsettet var virkelig let. Der medfølger en usb-c-dongle der skal sættes i PS5, og herefter skal der blot tændes for headsettet. Andet skal der ikke gøres, headsettet er klart til brug.

Med det samme imponerede Arctis 7P+ Wireless mig. For lydeffekterne i headsettet var fantastiske, naturlige, klare og virkelig overbevisende. Fordi headsettet er kompatibelt med PlayStation 5 Tempest 3D AudioTech, får du nogle vilde oplevelser med lyden.

Du kan høre grene der knækker når fjenden træder på dem, du kan høre, meget præcist, hvorfra lyde kommer. Og jeg vendte mig mere end en gang om, for at se efter de personer der tydeligvis rendt rundt bag mig.

Når det kommer til musik, så er den også virkelig god i dette headset. Og det er vigtigt, for i mange spil i dag, spiller musikken en stor rolle. Jeg nød virkelig at lytte til musikken i spillene med Arctis 7P+ Wireless, og jeg ville ikke være bleg for at lytte til min favoritmusik i dette headset. Det leverer virkelig varen her. God og flot bas, super skarpe diskanter og en rigtig flot mellemtone.

Der er masser af spilletid i headsettet når det kommer til batteriet, SteelSeries selv skriver omkring 30 timer. Jeg har ikke været tæt på at tømme det for strøm, og det er ladt op på ret kort tid efter brug. Omkring 15 minutter giver ca. 3 times spilletid, så der kommer ikke mange pauser i spillet.

Bedømmelse

Samlet vurdering 100%

Arctis 7P+ Wireless er det fedeste gaming-headset til PlayStation 5. Lydeffekter og musik er noget af det fedeste jeg har oplevet i et gaming-headset, og komforten er suveræn god.

Jeg ledte efter noget der manglede i headsettet, men der var intet jeg på noget tidspunkt savnede, eller kunne sætte en finger på. Selv prisen er rimelig. For omkring 1.400 kroner for du masser af ‘bang for the buck’.

Du kan læse mere om headsettet her.

De bedste priser på Arctis 7P+ Wireless

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?