Nye Lenovo-skærme til både arbejde og underholdning

Hvis du ofte skifter mellem arbejde og underholdning på samme skærm, har Lenovo et bud på, hvad skærmen skal kunne

Lenovo er klar med en helt ny generation af skærme og mini-stationære til dem, der pendler digitalt mellem arbejde og fritid. Det drejer sig om Lenovo Legion Y32p-30 Gaming Monitor og de alsidige ThinkVision-skærme og ikke mindst den fleksible ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise.

Både de nye ThinkVision T-serie skærme og Lenovo Legion Y32p-30 er bygget med 85 % ABS med genbrugsindhold (PCC) i rammen, bagcoveret, standeren og bundcoveret og leveres i miljøskånsom emballage.

Lenovos nye Legion Y32p-30 er rettet både mod grafisk design, gaming og videoproduktion, og lover knivskarp, farvemættet 4K-kvalitet, 144 Hz opdateringshastighed og lynhurtige responstider.

Det er muligt at skifte mellem kontocomputeren og hjemmemaskinen med et tryk på KVM-switchen, der sidder på den næsten kantløse31,5″ UHD-skærm. De mange forskellige porte, herunder en HDMI-tilslutning og USB-C-dockingløsningen, gør det muligt at tilslutte, oplade og overføre data mellem mobile enheder og konsoller.

Selv når omgivelserne skifter fra dag til nat og omvendt, følger skærmen med takket være Eyesafe Certified 2.0, der beskytter øjet mod blåt lys, og sensorer, der automatisk justerer skærmens lysstyrke i takt med omgivelserne.

Ny generation af funktionsrige skærme

ThinkVision T32p-30 har en 31,5″ kantløse skærm med 4K UHD-opløsning, 99% sRGB-farvespil og Lenovo lover at den er optimeret til visning fra enhver vinkel.

ThinkVisions T34w-30 har en 34″ buet WQHD-skærm med 21:9 billedformat der skulle give en panoramisk oplevelse fra kant til kant. Begge skærme fås med en ét-kabelløsning via usb type c.

ThinkVision S25e-30-skærmen kombinerer ydeevne og komfort i en 24,5-tommers FHD-skærm med 99 % sRGB-farvespil og 75 Hz opdateringsfrekvens. Skærmen har et næsten kantløst design og byder på adskillige tilslutningsmuligheder, fx VGA og HDMI 1.4.

De nye ThinkVision T24i-30 og T32h-30 afslutter skærmportefølje. ThinkVision T24i-30s er en 23,8″ Full HD-skærm med et IPS-panel, der giver brede betragtningsvinkler, og så rummer den en god portion porte, herunder VGA, HDMI, DP og en USB-hub med fire porte. ThinkVision T32h-30s er en 31,5″ QHD-skærm til alsidig hverdagsskærm, der tilsluttes via en usb-c skærmdocking med blot en enkelt ledning.

ThinkCentre M60q Chromebox Enterprises kabinet har et rumfang på blot en liter og monteres nemt på fx bagsiden af en skærm eller på væggen. Denne lille enhed understøtter med sin 12. generations Intel Core-processor og ChromeOS-operativsystem op til fire skærme. Dertil kommer ekstra sikkerhedsfunktioner som Google designede Titan C-sikkerhedschip, sikker browsing, sandboxing, datakryptering og verificeret opstart, der giver øget tryghed – uanset hvor opgaverne udføres.

Priser og tilgængelighed

  • Lenovo Legion Y32p-30 Gaming Monitor kommer på markedet til januar med priser fra 999 euro 
  • ThinkVision T32p-30 Monitor kommer på markedet til januar med priser fra 669 euro 
  • ThinkVision T34w-30 Monitor kommer på markedet til januar med priser fra 699 euro
  • ThinkVision S25e-30 Monitor kommer på markedet til januar med priser fra 169 euro 
  • ThinkVision T32h-30 Monitor kommer på markedet til januar med priser fra 549 euro 
  • ThinkVision T24i-30 Monitor kommer på markedet til december med priser fra 249 euro
  • ThinkCentre M60q Chromebox Enterprise kommer på markedet til december med priser fra 299 euro 
About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.