OnePlus indgår samarbejde med e-sportsgigant

OnePlus offentliggør et nyt samarbejde med den europæiske e-sportsorganisation Fnatic, der har danske Mads Brock-Pedersen på holdet. Partnerskabet betyder bl.a., at OnePlus’ logo vil pryde fronten på e-sportsholdets nye trøje for 2019-sæsonen. Læs mere om samarbejdet, og se trøjen her

OnePlus har lige præsenteret et nyt samarbejde med e-sportsorganisationen Fnatic, der har danske Mads Brock-Pedersen på holdet. Som et led i det nye samarbejde bliver OnePlus den første virksomhed nogensinde, der får sit logo på fronten af trøjerne for det succesfulde e-sportshold. Den nye trøje blev præsenteret ved Legends in Action Live-eventet, der løb af stablen i går i Berlin.

”Gaming har altid været stort for OnePlus, og et samarbejde med Fnatic har fra begyndelsen været fuldstændigt naturligt for os, da vi er to ligesindede organisationer, der altid går efter at flytte til grænserne. Vi er meget begejstrede for, at dette bliver vores første globale sponsoraftale inden for e-sport,” siger Carl Pei, medstifter af OnePlus.

Finalekampen ved verdensmesterskabet i League of Legends i november 2018 mellem Fnatic og Invictus Gaming blev den mest sete nogensinde med mere end 200 mio. seere verden over. Fnatic vil dog gerne ud til endnu flere seere, og derfor kommer samarbejdet med OnePlus meget naturligt.

”Det er et stort øjeblik i Fnatics historie. Jeg har kendt Carl Pei længe, og vi har altid haft samme mantra om at udfordre normerne for at opnå mere – uanset om det er succes med vores hold, vores produkter eller med vores brands. Med OnePlus har vi fundet den perfekte partner til at bære Fnatic ind i en ny æra,” siger Sam Mathews, stifter og bestyrelsesformand hos Fnatic.

Læs mere her

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2794 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart