Nyt spændende actioncam

Det nye X3 action-cam fra Insta360 lover at holde til de mest krævende udfordringer

Insta360 har lige lanceret Insta360 X3, et kamera bygget til alle kreative som ønsker at fange de magiske øjeblikke, når der er mest fart på.

Med sin nye 1/2” sensor og 2,29” touchskærm er det nye X3 et yderst kraftfuldt kamera. X3 kan optage 360 graders video i 5,7K-opløsning med Active HDR, stills i 72 megapixel og har usynlige Selfie Stick-effekt, der skjuler kamerastangen i dine videoer. X3 fungerer også som et standard action-kamera med Single Lens funktionen, der fanger billeder og video i skarp ultra-wide 4K

Der medfølger en Insta360-app, hvor brugerne kan redigere billeder og videoer på farten, hvis de ikke kan vente til de kommer hjem.

X3 lover at gøre det til en leg at skyde og redigerer videoer i 360 grader. De færdige videoer kan beskæres i 4:5-forholdet, så de passer til Instagram, eller 9:16 til Tiktok. Det skulle kunne gøres uden nogen form for kvalitetstab.

Med det nye modus Active HDR og den større 1/2″ sensor har videokvalitet fået en opgradering. Active HDR giver brugeren en innovativ algoritme der fjerner uønskede artefakter i videoen fra ghosting og forbedrer lyset i undereksponerede dele af billeder.

Insta360 X3. Foto: Insta360

X3’s design med en linse på begge sider af kameraet gør det muligt at skjule kamerastangen helt automatisk gennem Insta360-appen og få videoen til at se endnu mere magisk ud. Den nye og innovative Me mode-funktion gør det muligt at skyde 360 graders-video helt op til 60-fps med brugeren i fokus og samtidig holde stangen usynlig.

Med det indbyggede seks-akse-gyroskop og FlowState stabiliseringssoftware skulle X3 holde videooptagelse stabil og i ro, selv i de mest hæsblæsende situationer. X3 kan holde horisonten låst i videoer i 360 graders, også selvom kameraet bliver vendt på hovedet.

Insta360 X3 er vandtæt ned til 10 meter, og vandtætheden kan forbedres med et nyt dykkeretui.

Insta360-appen bruger AI-teknologi til at gøre de indbyggede funktioner nemmere og bedre at bruge, når redigeringsarbejdet går i gang. I Shot Lab er der mere end 30 effekter, som kan redigeres ind i video og billeder.

Med værktøjer som Snap Wizard, Deep Track 2.0, Auto Frame og Photo Animator er det muligt for kameraet selv at tracke, indramme og fokusere på brugeren eller et andet vigtigt motiv.

Insta360 Studio er også tilgængeligt for brugere, der redigerer deres indhold på en PC eller Mac.

Et par spændende nedslagspunkter for X3:

  • En 2,29” touchskærm i hædret glas til at se previews og indstillinger
  • Fire knapper der er designet til at blive betjent selv med handsker på
  • Fokus-orienteret mikrofon som fanger alt, hvad du peger på
  • Et nyt stort 1800mAh batteri som holder kamera kørerende længere

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.