Virgin investerer i Hyperloop

Så kom der pludselig flere muskler bag Elon Musks drøm om lynhutig transport. Richard Branson og Virgin Group har nemlig investeret i projektet

To af de nok mest innovative og fremsynede personer i tech-branchen, Elon Musk og Richard Branson er pludselig kommet tættere på hinanden. For Elon Musks Hyperloop One har nemlig lige fået en markant infusion af penge fra Virgin Group.

Hvor mange penge det drejer sig om vides endnu ikke, men ifølge TechCrunch er det nok til at Hyperloop start-up-virksomheden nu har skiftet navn til Virgin Hyperloop One. Men Richard Branson er nu heller ikke en fyr der gør ting halvt.

Men samtidig viser navnet også, at der vil være en synergi mellem de to virksomheder, og tech-projekter er ikke fremmede for Virgin Group – de har jo deres Virgin Galactic og andre rum-eventyr.

Målet for Hyperloop-projektet er dog stadig det samme, nemlig at forbinde storbyer med et netværk af højhastighedstransport-teknologi, baseret på vakuum-rør.

Alt tyder lige nu på at Hyperloop stadig holder tidsplanen, og med en økonomisk indsprøjtning fra Virgin Group er der intet der tyder på at det skulle blive forsinket. Måske kommer det rent faktisk til at ske i min levetid – spændende muligheder for fremtidens transport.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?