3 nye edge-mobiler fra Motorola ser dagens lys

Foto: Motorola

Motorola er kendt for mobiler til meget rimelige priser, men samtidig for mobiler der har masser af fede funktioner og spændende teknologi. De tre nye modeller er ingen undtagelse.

Motorola edge 30 ultra skulle, ifølge Motorola, da også indeholde banebrydende teknooogi og højeste opløsning i et kamerasystem. Den påstand bakker Motorola op med et hovedkamera med en sensor på 200MP, som skulle være designet til at indfange mere lys ved at kombinere 16 pixels, hvad Motorola kalder, en 2,56 mikrometer Ultra Pixel.

Motorola edge 30 ultra. Foto: Motorola

Video på edge 30 ultra skulle understøtte op til 8K med en opløsning på over 33 millioner pixels. Motorola hævder at det er den højeste videoopløsning p åen smartphone i dag. Den understøtter også 4K HDR10+, en standard der stiller høje krav til farvenøjagtighed, lysstyrke og kontrast.

Herudover har topmodellen en 50MP ultravidvinkel kameralinse, den har Macro Vision så du skulle kunne komme fire gange så tæt på motivet, sammenlignet med et standardobjektiv. Endelig har den et 2x teleobjektiv.

På fronten er der et 60MP selfiekamera, hvilket ligeledes skulle høre til blandt de højeste opløsninger du kan få på et selfiekamera i dag.

Processoren er en Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform, og den understøtter 5G, har AI og er optimeret til gaming. Den kommer med op til 12GB LPDDR5 RAM og op til 256GB lagerplads.

Netop den nye Snapdragon-processor er godt nyt for spillefolket. For den indeholder funktionen Elite Gaming, der lover at reducere forsinkelser ved betjening af skærmen med en berøringshastighed på 360Hz. Samtidig er mobilen udstyret med en skærm med en opdateringshastighed på 144Hz, hvilket lover godt for gameren.

Dne er udstyret med en pOLED FHD+ skærm på 6,67″ som Motorola lover er, næsten, helt uden kanter.

Motorola edge 30 fusion

Motorola edge 30 fusion. Foto: Motorola

Den anden af de nye mobiler fra Motorola er edge 30 Fusion, der kommer med et 50MP hovedkamera, optisk billedstabilisering og så understøtter den HDR10-videooptagelse og 8K opløsning.

Her er skærmen også en pOLED FHD+ skærm, og størrelsen er på 6,55″ med en opdateringshastighed på 144Hz.

Den kommer også med en TurboPower 68W-oplader, der lover strøm nok til en hel dag på blot 10 minutter.

Motorola edge 30 neo

Den sidste af de nye mobiler fra Motorola er edge 30 neo. En af de ting der gør den lidt anderledes er ikke så meget hardwaren, som farverne. Motorola har nemlig indgået et partnerskab med Pantone, og derfor kommer denne mobil så i nogle særlig udvalgte farver.

Motorola edge 30 neo. Foto: Motorola

Herudover så kommer den med en skærm på 6,28″, baseret på pOLED-teknologien. Det kommer med samme turbooplader som fusion, og den har et kamerasystem med to objektiver, hvor hovedkameraet er på 64MP. Kameraet på forsiden er på 32MP med Quad Pixel-teknologien.

Processoren her er Snapdragon 695 5G Mobile Platform, og Motorola lover at den giver både høj båndbredde og lav latenstid.

Priser og tilgængelighed

  • Motorola edge 30 ultra er allerede i handel i Danmark, og den har en pris på omkring 6.700 kroner
  • Motorola edge 30 fusion er også i handlen nu, og den kommer med et prismærke på omkring 4.500 kroner
  • Motorola edge 30 neo er ligeledes klar i forretningerne i farverne Very Peri og Black Onyx. Her bliver prisen omkring 3.000 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.