Nye Philips skærme lover flotte farver og stilfuldt design

Tre skærmmodeller på 27-tommer har alle smalle kanter, full HD og ultra-wide color

MMD, teknologivirksomheden bag Philips-skærme, lancerer tre nye skærme i deres E-serie – E9-modellerne, som kobler enestående design og ekstraordinær billedvisning. De tre nye E9-skærme måler 27-tommer, og kommer alle med smalle kanter, Full HD med Ultra-Wide Color for at skabe virkelighedsnære billeder og en bred betragtningsvinkel, der giver en ekstra komfortabel og indlevende oplevelse, uanset om det er på jobbet eller hjemme.

De nye Philips E9 skærme har 27-tommer IPS LED paneler med bred betragtningsvinkel. Ulig standard TN-paneler, giver IPS paneler en helt særlig billede- og farvegengivelse, og med en betragtningsvinkel på 178/178, er det muligt at se skærmens skarpe billeder og tydelige farver fra næsten enhver position.

Skærmene er ikke kun gode at se billeder eller video, eller surfe på nettet på, de er også velegnede til professionelle brugere, som kræver præcis farvegengivelse og konstant klarhed. Ultra-Wide Color Teknologi giver E9 skærmene et bredt farvespektrum, for dybere, mere levende og mere virkelighedstro farver.

Forbedret Full HD 1.920 x 1.080 opløsning giver en høj grad af detaljer, forbedret lysstyrke og kontrast, der næsten gør billederne levende. Derudover er skærmene skånsomme ved øjnene takket være Flicker-Free Teknologi, der regulerer lys og reducerer flimren og giver en mere behagelig visning. Skærmene kommer desuden med Philips LowBlue Mode, der bruger smart software til at reducere skadeligt kortbølget blåt lys for en endnu bedre oplevelse foran skærmen.

Stilfuldt design

E9 skærmene bygger videre på en tradition indenfor smart design, der har gjort Philips E-serien til en succes. Skærmene fås med en blank sort overflade og en elegant metalfod. Alle tre modeller er 9.94 mm tynde og udstyret med AMD FreeSyncTM teknologi, der synkroniserer skærmens opdateringshastighed til GPU rammen, for at opnå glidende og ubesværede spiloplevelser.

Skærmene har også ultratynde kanter der giver et elegant udseende og minimal distraktion ved visning. Det gør skærmene ideelle at bruge i en opsætning med flere skærme, eller til opdeling af skrivebordet, hvilket er til gavn for mange forskellige brugeres behov, lige fra grafiske designere til professionelle programmører og til gamere. Udover skærmens skarpe design, er der også tænkt ekstra på miljøet.

Skærmene er lavet af bæredygtige, miljøvenlige materialer, der opfylder internationale standarter. Derudover er skærmene lavet uden kviksølv og bly, og bliver sendt i 100% genanvendelig emballage, og giver samtidigt energibesparelser takket være deres lave strømforbrug.

Alle tre E9 skærme er udstyret med række digitale tilkoblingsmuligheder, og indeholder det nødvendige hardware for at acceptere High-Definition Multimedia Interface (HDMI) input, der bruges til at se og høre højkvalitets video og lyd fra en PC eller hvilken som helst AV kilde (inklusiv tv-modtagerbokse, DVD-afspillere, A/V modtagere og videokamera).

For endnu bedre komfort og tilslutningsmuligheder, kommer modellen 276E9QJAB også med en DisplayPort-forbindelse for lynhurtig billedvisning og opdateringshastighed, og indbyggede stereohøjtalere for endnu bedre at kunne nyde video og lyd.

E9 familien forsætter med at vokse

Udover de nye 27”-skærme, vokser Philips E9 familien snart igen, med både flere flade og nye buede modeller, der alle vil have det elegante 9.94 mm tynde design og teknologiske innovationer som AMD FreeSyncTM teknologi. FHD modellerne 276E9QDSB, 276E9QJAB, og 276E9QSB vil være tilgængelige i butikkerne til marts 2018. Herefter følger en 23.8” FHD skærm i maj og en 21.5” FHD skærm i juli. Philips har udviklet tre buede E9 modeller, for at give mindre forvrængning og en forbedret indlevelseseffekt, der vil være tilgængelige i et 31.5” FHD/QHD format og i 27” FHD format til maj.

For mere information omkring Philips skærme, besøg www.philips.com/monitors

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?