Acer klar med masser af nye gamingprodukter

På den årlige pressekonference i New York har Acer lige lanceret en række nye produkter til deres gaming-linje, blandt andet stationære gaming-pc’er, gamer-laptops, gamerskærme og tilbehør og gadgets

Hvis du hører til blandt de gamere der ønsker en stationær computer, så er Acer nu klar med Predator Orion 5000m, der blandt andet har en Intel 9. generation Core i9-processor, et Z390-chipsæt, Nvidia GeForce RTX 2080-gpu, Dragon 2,5 gigabit Ethernet og et ret spændende design. Og for at sikre at den er kold nok, så har den en alt-i-en cpu-væskekøler.

Kæmpeskærm

Hvis du gerne vil have en stor skærm, så skal du måske lige kigge på den nye 43” Predatorskærm, der har en 4K-opløsning med en 144 Hz opdateringsfrekvens, og VESA Certified Display HDR 1000 certificering.

Predator CG417K P har også 3 HDMI-porte, en type-c indgang og en DisplayPort.

Laptop til gameren

Jeg hører til typen der godt vil kunne tage min gamer-maskine med mig, så jeg leder altid efter en laptop med masser af hestekræfter, og det er hvad Predator Helios 700 og Helios 300 kan levere.

Helios 700 har et såkaldt HyperDrift-tastatur der kan skydes frem, og som kan være med til at maksimere luftstrømmen og holde maskinen kølig og stille.

Grafikken kommer fra en Nvidia GeForce RTX GeForce RTX 2080-gpu, den har en 9. generation Core i9-processor og kan have op til 64GB DDR4-hukommelse.

Helios 300 er lidt mindre og får grafikken fra Nvidia GeForce RTX 2070, 2060 eller en af de nyeste GeForce GTX-gpu’er. Den har en 9. generation Intel Core i7, og har en 144 Hz-skærm.

Acer har også sendt to nye Nitro gamer-laptoppe på gaden, Nitro 7 og Nitro 5.

Nitro 7 er desginet i metal, er 19,9mm tynd og skærmen udgør hele 78% af låget. Acer lover at batterielt kan levere op til 7 timers batteritid, og det skulle endda være når du spiller på den.

Nitro 5 er 23,9mm tyk og her fylder skærmen hele 80% af låget. De er begge udstyret med 9. generation Intel Core-processorer, og den nyeste Nvidia-grafik. Pressemeddelelsen fortæller dog ikke noget om, hvorvidt det er en Intel Core i7 eller i9 de kommer med, ej heller hvilken Nvidia-grafik der er i maskinerne.

Når det kommer til gaming-gadgets, så har Acer lanceret deres nye Predator Aethon 300 tastatur, deres Predator Galea 311 headset, deres Predator Cestus 330 mus og deres M-Utility Backpack.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?