Dell klar med prisvenlige laptops til studerende og underholdningshungerende folk

Dell er ikke kun laptops til kontoret og forretningsfolk. Inspiron 5000-serien retter sig mod privatbrugere og de nye laptops i serien er rettet mod unge og folk der gerne vil bruge laptoppen til underholdning

Normalt når vi snakker om Dell og deres laptops, så tænker vi på dyre maskiner til kontoret eller til forretningsfolk. Typisk meget dyre maskiner som de fleste private ikke køber. Men de nye maskiner i Inspiron 5000-serien er rettet direkte mod studerende der leder efter billige laptops, og til unge der vil streame film ned til den.

Skærmen er udstyret med FHD-opløsning og Dells Smartbyte-teknologi som er med til at optimere underholdningsoplevelsen. Smartbyte er software til netværksoptimering, og det prioriterer streaming og videopkald over andre netværksaktiviteter.

Den har også Waves MaxxAudio Pro som skal sikre dig musik i samme kvalitet som i musikstudiet, og din yndlingsfilm skulle så komme til at lyde som i biografen. Ambitiøst og næppe helt sandt, men at lyden bliver bedre skal nok passe.

Slankere design, stor ydeevne

Hele Inspiron 5000-serien er designet med kunderne i tankerne, og med et slankt og let design er det nemt at have Inspiron 5000 med på farten. Ligesom i tidligere versioner er webkameraet placeret øverst på skærmen for at gøre oplevelsen med videoopkald mere brugervenlig.

Derudover er Inspiron 5000-serien også blevet opdateret med den nye 8.-generations Intel Core-processor, valgfri GDDR5-diskret grafikkort og op til 32 GB DDR4 RAM. Alt dette sikrer fremragende ydeevne, samtidig med, at multitasking er blevet nemmere. Du kan snildt skifte mellem programmer og underholdnings-apps – selv når du kører flere programmer samtidigt.

Skræddersyede indstillinger og funktioner

Med den nye Inspiron 5000-serie kan du vælge alt, du behøver for at skabe din egen personlige oplevelse. Du kan f.eks. vælge et optisk drev, hvis du ønsker at se dvd’er eller høre cd’er – hvilket også er ideelt til at sikkerhedskopiere dine billeder og videooptagelser eller til at udvide lagringsplads. Udover traditionelle harddisk- og SSD-drev er Inspiron 5000-serien udstyret med NVME SSD og Intel Optane-hukommelse, der giver hastighed og responstid samtidig med, at kapaciteten opretholdes.

Priser og tilgængelighed

Inspiron 15 5000 og Inspiron 17 5000 er allerede tilgængelige på Dell.dk og kan købes til vejl. udsalgspriser:

  • Inspiron 15 5000 – fra 4.790 kroner
  • Inspiron 17 5000 – fra 4.490 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?