Den nye TravelMate P6 er tynd, let og holdbar

Acers nyeste professionelle laptop har fokus på de mobile arbejdere, har en 10. generation Intel Core i7 og lever op til den amerikanske militærstandard, MIL-STD 810G

Den mobile rejsende har nogle specielle krav til deres computer, og de behov har Acer forsøgt at adressere med deres TravelMate P6.

For det første har Acer sikret at der er masser af hestekræfter i laptoppen, ved at gøre det muligt med en Intel Core i7 (10. generation) i laptoppen. Den lever også op til den amerikanske militærstandard, MIL-STD-810G.

Acer har også sikret at den nye laptop også er en flot laptop. Den er designet i magnesium-aluminium, hvilket både giver den et flot udseende, og som gør den både stærkere og lettere end standard aluminium i den samme tykkelse.

Vægten er holdt på 1,1kg og tykkelsen er kun på 16,6mm – hvilket er vildt tyndt og som gør det let at have den med på rejsen.

Batteriet kan drive den i op til 23 timer, alt afhængig af hvordan du bruger den, hvilket betyder at de fleste rejsende kan bruge den i to dage på rejsen uden at skulle jagte stikkontakter, og skulle det alligevel være nødvendigt, skal den kun 45 minutter i stikket for at få 50% opladning.

Det bliver også muligt at få den med eSIM 4G LTE, om end det i Danmark endnu ikke er alle teleselskaber der tilbyder den løsning.

Fordi den er en laptop til de professionelle rejsende, så er den blevet certificeret til Microsoft Teams, og optimeret til videokonferencer. Den har blandt andet en indbygget mikrofon der kan opfange lyd op til 2 meter væk.

Udover processoren er den udstyret med op til 24GB DDR4 hukommelse, kan få et Nvidia GeForxce MX250 grafikkort og op til 1TB responsiv Gen 3 X4 PCIe SSD. Den er også udstyret med 180 graders hængsel, så den kan lægges fladt ned så skærmen kan deles med mange.

Hvornår den nye laptop rammer markedet, og hvad prisen bliver, vides endnu ikke, men billig bliver den næppe.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?