Fra Apple til Android – min laptop

Denne gang skal 'Fra Apple til Android' handle om min laptop, Thinkpad X1 Extreme, og specielt to punkter kommer under luppen denne gang

Endelig kom jeg videre i serien om mit forsøg på at flytte fra Apples univers over til Android/Windows.

I ved allerede, at det ikke just er fordi det har gået helt fantastisk og problemfrit for mig.

Men nu er tiden kommet til at evaluere lidt mere på udstyret. Og denne gang er det min Lenovo laptop jeg kigger på.


Denne video handler om tastaturet og batterilevetiden.
Den ene er jeg glad for, den anden er jeg meget utilfreds med.

Tjek videoen og lad mig endelig høre om du er enig med mig.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?