HP lancerer prisvenlige Pavilion computere med smart design og avancerede funktioner

De nye Pavilion pc’er er fremstillet i 3D metal med usb-c og inkluderer en laptop i mange unikke farver og en hybrid udgave, hvor skærmen kan drejes 360 grader

HP har lige to nye computere til deres Pavilion-serie med elegant design og avancerede funktioner til alle lige fra studerende til digitale kreative. De nye Pavilion pc’er består af en laptop og en hybrid udgave og kommer begge med ydeevne og funktioner, der normalt ses hos high-end produkter.

De ekstra egenskaber inkluderer bl.a. tilføjelsen af premiummaterialer som det såkaldte 3D metal, der giver et mere ensartet look, usb-c for flere tilslutningsmuligheder og understøttelse af pen, der gør det muligt at benytte Windows Ink-teknologi på den nye Pavilion x360.

3D metal, Windows Ink og nye unikke farver

Den nye Pavilion x360 giver kunderne mobilitet og fleksibilitet samlet i en hybrid pc. Pavilion x360 kan benyttes i fire forskellige positioner og er bygget med kvalitetsmaterialer og -funktioner som 3D metal, der fjerner alle visuelle ujævnheder og support af pen til Windows Ink. Windows Ink gør det muligt for brugere at interagere med indhold på computeren på nye måder og hurtigt gå fra tanke til handling ved skabe lister, notater og ideer, der kan tegnes direkte på computerskærmen.

For at understrege de mange alsidige og kreative muligheder med Windows Ink på den nye Pavilion x360, afholdte HP et stor event under navnet ’Bandana Inking’ på sidste weekends musikfestival, Coachella i Californien, USA. Her fik festivalgængerne mulighed for designe deres egen bandana på Pavilion x360, hvorefter HP printede bandanaen på stedet, som folk kunne tage med sig til deres næste koncert. 2017-udgaven af Pavilion x360 kan fås med 11,6” HD IPS skærm eller 14” og 15” skærm med HD eller fuld HD IPS.

Den nye Pavilion laptop kommer med et nyt design inspireret af HP’s Spectre og Envy produktserier fra premiumsegmentet. Med det nye kvalitetsdesign vil HP fremover være i stand til at tilbyde Pavilion-brugere bedre ydeevne og tilpasning til individuelle behov. Pc’en er fremstillet af 3D metal, der med et enkelt, stort stykke metal omhyller siderne og bagsiden af pc’en og fjerner visuelle ujævnheder. Designet gør de nye Pavilion pc’er ekstra slidstærke samtidig med at kombinationen af farver, materialer og finish giver computeren et mere elegant udseende.

Den nye model har også fået tilføjet et nyt hængsel, som tidligere var forbeholdt produkter fra Envy-serien, hvilket sikrer en behagelig skriveoplevelse og en mere effektiv luftgennemstrømning på undersiden af computeren. Kombinationen af den nye Pavilion laptops funktionelle design og forbedrede udluftning giver en komfortabel brugeroplevelse med ekstra ydelse, der gør computeren ideel til brugere, der laver deres egne videoer og redigerer billeder for eksempelvis at dele dem på sociale medier. Den nye Pavilion laptop kan fås med 14”, 15,6” eller 17” skærm med fuld HD eller fuld HD IPS og muligheden for at tilføje touch.

HP’s Pavilion x360 og laptop leveres med mange forskellige kombinationsmuligheder til forbrugere, der har behov for en pålidelig computer til at koble sig på nettet, foretage arbejde eller blive underholdt. Med de nye produkter, får kommende Pavilion-brugere adgang til produkter, der både leverer gode resultater og rent faktisk afspejler, hvordan folk bruger deres computere i dag.

HP Pavilion specifikationer:

 • Batteritid til hele dagen med up til 12 timer[i] og HP Fast Charge (90% på 90 minutter) på udvalgte modeller
 • Processor: Sidste nye 7. Gen Intel® Core™ i3-i7 processors, Intel® Pentium® processorer eller 7. Gen AMD processorer
 • Lager: Dobbeltharddisk op til 256GB SSD+1TB HDD eller 128GB SSD+ 2TB HDD eller enkelt harddisk op til 512GB SSD eller op til 2TB HDD på udvalgte modeller
 • Valg mellem AMD® Radeon & NVIDIA GeForce Discrete grafik
 • Mulighed for forbedret Intel 2x2ac WiFi
 • HP Wide Vision HD kamera eller mulighed for FHD IR kamera, der understøtter Windows Hello
 • Enestående lyd med dobbelthøjtalere, HP Audio Boost, og fintuning fra B&O Plays eksperter
 • Pavilion Laptops kommer i en række unikke farver til at matche alle former for personligheder inklusiv Opulent Blue, Silk Gold, Orchid Pink, Mineral Silver, Natural Silver, Shimmer Mint og Empress Red.

 Pavilion priser og tilgængelighed i Danmark

 • HP Pavilion x360 11 forventes tilgængelig i maj til priser fra 3.299 kroner
 • HP Pavilion x360 14 forventes tilgængelig i maj til priser fra 3.399 kroner
 • HP Pavilion x360 15 forventes tilgængelig i maj til priser fra 3.599 kroner
 • HP Pavilion 14 Laptop forventes tilgængelig i maj til priser fra 3.999 kroner
 • HP Pavilion 15 Laptop med 7. Gen Intel Core processor forventes tilgængelig i maj til priser fra 4.199 kroner
 • HP Pavilion 15 Laptop med AMD processor forventes tilgængelig i maj til priser fra 3.799 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3655 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?