Acer Spin 7 – nu med Qualcomm-processor

På dagens IFA blev der lanceret en ny laptop fra Acer, Spin 7. Det helt specielle er dog, at den hverken har processor fra Intel eller AMD - næ den bruger den helt nye Snapdragon 8cx Gen 2 5G processor

Acer Spin 7. Foto: Acer

Dermed bliver Acer Spin 7 verdens første laptop der er drevet af Qualcomms nye processor, Snapdragon 8cx Gen 2 5G. Den nye platform understøtter både mmWave og sub-6 GHz 5G-frekvenser, hvilket betyder at du an være online både hjemme og på farten med den enorme hastighed som 5G tilbyder.

Spin 7 laptopen har et 360-graders hængsel, så brugeren helt selv kan vælge, hvilken form faktor han ønsker at bruge. Du ved, traditionel laptop, som en tablet eller måske i præsentationstilstand (som vi også kalder for tent mode).

Den vejer kun 1,4kg og er 15,9mm tyk, og den nye processor skulle sikre at den har ekstraordinær lang batterilevetid, Acer selv lover op til flere dages brug.

Acer Spin 7. Foto: Acer

Den har et full hd ips-display, integreret Qualcomm Aqustic echo noise cancellation og noise suppression (ECNS), hvilket skulle give en virkelig god lyd.

Som nævnt understøtter den 5G både på mmWave og sub-6 GHz-frekvenser, hvilket gør at den i teorien kan download med op til 7,5 Gbps.

I kabinettet er der også Acer Active Stylus, en genopladelig pen der er bygget på Wacom AES 1.0, og det giver den 4.096 niveauer af trykfølsomhed, og dermed skulle Spin 7 være ret god når der skal tegnes.

Spin 7 er på markedet i norden til december, men endnu kendes prisen ikke. Acer lover at den kommer senere.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2957 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart