Alt det øvrige fra Samsung

Udover nogle meget spændende smartphones, så har Samsung også lanceret et nyt smartwatch, et aktivitetsarmbånd og et par trådløse hovedtelefoner

Galaxy Watch Active

Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en holistisk tilgang til de vigtigste elementer, der udgør et godt helbred. Ved at overvåge motion, søvn, stress og velvære bliver uret mere en personlig livsstilstræner end et måleudstyr. Uret kombinerer det bedste fra tidligere Galaxy Watch-modeller med nye raffinerede funktioner, metaldesign og en størrelse på 40 mm. Den runde urskive er af Gorilla Glass klasse 3.

  • Mindfulness hver dag: Styring af stress bør ikke skabe mere stress. Stress Tracker-funktionen hjælper brugeren til let at måle og registrere stress. Med vejrtrækninger på de rigtige tidspunkter kan uret hjælpe med at finde den rigtige vej tilbage til et afbalanceret liv.
  • Måler automatisk: Der er 39 målbare aktiviteter i uret, og uret registrerer automatisk, når kroppen sætter i gang.
  • Udviklet til personlig stil: Galaxy Watch Active kommer i tre forskellige farver: Sølv, Sort og Rose Gold. Der vil desuden være mulighed for at udskifte armbåndet med en standard 20 mm urrem, som kan købes hos almindelige urmagere.

Galaxy Watch Active tilbyder coaching i realtid og arbejder sammen med både Android og iOS. Uret kan både måle inden- og udendørsaktiviteter sammen med træningsprogrammer fra Under Armor og Strava. Med Spotify Offline i uret behøver brugeren aldrig at træne i ufrivillig stilhed uden sin telefon. Galaxy Watch Active leveres med talekontrol. Bixby gør det muligt at modtage opkald og skrive beskeder uden at skulle have adgang til telefonen.

Galaxy Watch Active er i butikkerne fra den 22. marts i farverne Silver, Sort og Rose Gold med en vejledende pris på 1.999 kr.

Galaxy Fit og Galaxy Fit e

Galaxy Fit og Galaxy Fit e er til alle – lige fra maratonløberen til hverdagsmotionisten. Begge aktivitetsarmbånd vejer ikke ret meget, er lette at bære og holder til at have på syv dage om ugen. Galaxy Fit og Galaxy Fit e begynder at måle din aktivitet, når du går, kører, cykler, roer eller begynder et træningspas. Brugeren kan også vælge mellem mere end 90 målbare aktiviteter på telefonen via Samsung Health app, som derefter starter Galaxy Fit og Galaxy Fit e automatisk.

Synkronisér Galaxy Fit med en smartphone for at modtage påmindelser og meddelelser og få fuld kontrol. Få et overblik over alarmen, kalenderen eller vejret – uden at røre ved telefonen. Begge aktivitetsarmbånd er vandtætte i henhold til 5ATM2 og kan således både benyttes i brusebadet, poolen og videre og i de daglige gøremål uden at tage skade. De kan også måle brugerens søvn (Galaxy Fit og Galaxy Fit e) og stressniveauer (Galaxy Fit) – alt sammen designet for, at brugeren kan få et bedre overblik over deres eget helbred i løbet af dagen.

Samsung Galaxy Fit og Galaxy Fit e har salgsstart i slutningen af april. Galaxy Fit bliver tilgængelig i farverne Sort og Silver med en vejledende pris på 799 kr. Galaxy Fit e kommer til at være tilgængelig i farverne Sort og Hvid med en vejledende pris på 349 kr.

Galaxy Buds

Galaxy Buds giver brugeren en lydhør og opkoblet oplevelse, hvor end brugeren befinder sig. Galaxy Buds’ behagelige form og overskuelige anvendelse – med klar og smart lyd fra AKG – gør dem til brugernes nye hverdagsledsager i øret. Takket være det enkle design af hovedtelefonhætten er det nu endnu nemmere at bære dem i lommen. Med Enhanced Ambient Sound giver Galaxy Buds brugeren mulighed for at forblive opmærksom på deres omgivelser, samtidig med, at han kan tale i telefon eller lytte til musik. Den adaptive mikrofon har en intern og ekstern lydabsorptionsevne, så det er muligt at kommunikere klart i både lydte og stille omgivelser.

Med op til seks timers Bluetooth-streaming og fem timers taletid kan Galaxy Buds ledsage dig hele dagen. Derudover holder en opladning af den kompakte hovedtelefonhætte i op til syv timers brug ud over de seks timers hovedtelefoner selv har i sig. Hovedtelefonhætten giver Galaxy Buds 1,7 timers batterilevetid på en 15 minutters hurtigopladning. Ud over trådløs opladning kan brugeren desuden via trådløs batterideling hurtigoplade hovedtelefonerne bag på Galaxy S10-serien.

Galaxy Buds kan integreres med Bixby på de nyeste Galaxy-enheder, så brugeren nemt kan få adgang til sin intelligente assistent hurtigt uden at skulle have adgang til telefonen. Brug stemmen til at ringe, sende beskeder eller finde ud af batterilevetiden direkte i Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Buds kommer i butikkerne den 29. marts i farverne Sort og Hvid med en vejledende pris på 1.199 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2743 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart