Alt-i-en dockingstation fra Logitech

Logitech har lige lanceret deres nye alt-i-en dockingstation Logi Dock, den lover både let tilslutning af enheder, og en indbygget højttalertelefon

Logi Dock. Foto: Logitech

Logi Dock e designet til at sikre et mere ryddeligt skrivebord ved at udgøre ét enkelt forbindelsespunkt mellem stationære enheder. Logi Dock forbinder op til fem eksterne usb-enheder og op til to skærme – mens den i mellemtiden oplader din bærbare computer op til 100 W.

Der er blot en enkelt kabelforbindelse mellem Logi Dock og din computer, og det skulle gerne reducere antallet af ledninger, dongler og opladere på skrivebordet markant.

Logi Dock er integreret med Logi Tune, en app, der hjælper med at styre og tilpasse oplevelsen af Logitechs enheder. Når den kombineres med Logi Tunes’ kalenderintegration, markerer Logi Dock eksempelvis via lyssignaler, når et møde er ved at starte.

Logi Dock. Foto: Logitech

Dockingstationen har også knapper til at slå lyden fra, deltage i møder, tænde/slukke kameraet og afslutte opkald, og skaber dermed en ubesværet mødeoplevelse.

Logitech lover at Logi Dock er bygget med professionel lyd af høj kvalitet. Brugerne kan med bruge den støjreducerende højtalertelefon og til private samtaler automatisk skifte lyd til et Zone Wireless-headset eller Zone True Wireless-øretelefoner. Når et møde er forbi, kan Logi Docks højtaler desuden bruges til at afspille musik.

Logi Dock dukker op i handlen i løbet af vinteren, men den danske pris kendes endnu ikke. Den har dog en pris på 399 USD og så kan du jo selv gange op.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?