Logitech lancerer nyt mekanisk gaming-taststur i fuld størrelse

G413 SE blander spændende design med kvalitet og gaming-teknologi, og lover samtidig en rimelig pris

Igen er Logitech klar med et nyt tastatur. Denne gang er det G413 SE der er landet, et mekanisk tastatur, der forresten også lige lanceres i en TKL-version, eller Tenkeyless. Logitech oplyser at disse tastaturer er udviklet for at være præcise, og at de begge har mekaniske tastaturknapper, der begge er rettet mod gamingfolket.

G413 SE har taktile mekaniske knapper, der giver en mærkbar aktivering af gamingoplevelsen. Her udover har begge tastaturer PBT-tasthætter, udviklet af kvalitetsmateriale og designet til at være slid- og falmemodstandsdygtige.

Tastaturerne er udstyret med hvid LED-belysning og en sort aluminium-topcase, som giver et minimalistisk design.

Logitech fortæller også, at tastaturerne er designet til at levere pålidelige tasteinput i forhold til andre mekaniske tastaturer, der ikke er speciellavede til gaming.

Begge tastaturer har en seks-tasters anti-ghosting ydelse, hvilket skulle betyde at flere taster kan trykkes ned på samme tid, og at de alle kan registreres på samme tid. I visse spil kan det være en fordel, når helt specielle spiltræk eller manøvre skal udføres.

G413 SE får en pris på omkring 800 kroner, mens G413 TKL SE bliver 100 kroner billigere. Begge skulle ramme markedet her i juni.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?