Netatmo lancerer ny funktion til deres smarte kameraer

Netatmo har netop lanceret en ny funktion, der sikrer, at de smarte indendørs- og udendørskameraer med sirene taler sammen

De sidste to år har været præget af restriktioner og gentagne nedlukninger, og derfor er rejsefeberen naturligvis også steget hos danskerne, der i år forventes at søge mod sydens himmelstrøg og sommerhuse i både ind- og udland. Selvom antallet af indbrud heldigvis har været faldende under corona-nedlukningerne, vil danskernes rejseaktivitet medføre en øget risiko for uønsket indtrængen i de tomme hjem. En god måde at sikre hjemmet mod indbrud er bl.a. ved at installere smarte sikkerhedskameraer, så brugerne har mulighed for at holde øje med huset, også selvom de er langt hjemmefra.

Den nye funktion

For at sikre mere ro i sindet hos brugerne samt hjælpe med at beskytte deres hjem, mens de er på ferie, kan Netatmos smarte kameraer nu kommunikere med hinanden. Det gør det muligt at sætte gang i både den indendørs og udendørs sirene samtidig i tilfælde af uønsket indtrængen på ejendommen eller i huset. Med en samlet alarm på hele 110 dB bør det være rigeligt til at skræmme indbrudstyvene væk. Brugeren vil desuden modtage en notifikation på sin smartphone i realtid via Home + Security-appen, så de kan ringe til politiet.

Netatmos smarte kameraer

Netatmos smarte indendørskameraer anvender ansigtsgenkendelsesteknologi til at registrere husets beboere og at skelne mellem familiemedlemmer og fremmede. Når det smarte indendørskamera anvendes med de smarte dør- og vinduessensorer samt den smarte indendørssirene, bliver det til et komplet videoalarmsystem. I tilfælde af indtrængen eller registrering af et ukendt ansigt vil brugeren modtage en notifikation på sin smartphone, og Netatmos smarte indendørs sirene vil automatisk afspille alarmlyden, der tiltrækker opmærksomhed og forhåbentlig skræmmer indbrudstyven væk.

De smarte udendørskameraer med indbygget sirene skelner derudover mellem mennesker, dyr og køretøjer. Det er desuden udstyret med lys, der kan fjernaktiveres af brugeren i tilfælde af indbrud på deres ejendom.

Både det indendørs og udendørs kamera er enkelt at installere og kræver ikke et abonnement for at tages i brug. Videoerne gemmes derimod lokalt på et Micro SD-kort for at sikre brugerdatasikkerheden. Alle Netatmo-produkter bliver desuden løbende opdateret – helt automatisk og uden ekstra omkostninger. Det gælder selvfølgelig også den nye funktion, der bliver tilgængelig for alle brugere af de smarte indendørs og udendørs kameraer med sirene.

Understøttelse af stemmeassistenter

Netatmos overvågningskameraer understøtter både Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google Assistant, så brugeren nemt kan oprette brugerdefinerede scenarier for at forbinde de smarte kameraer til andre tilsluttede enheder i huset. Brugeren kan eksempelvis oprette et brugerdefineret scenarie, så havelyset tændes, når udendørskameraet registrerer bevægelse.

Pris og tilgængelighed

  • Netatmos Smart Udendørs Kamera med Sirene er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 2.799,99 kr.
  • Netatmos Smart Indendørs Kamera er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 1.599,99 kr.
  • Netatmos Smart Alarm System med Kamera, der består af Smart Indendørs Kamera, Smart Dør- og Vinduessensorer og Indendørs Sirene er tilgængelig til en vejledende udsalgspris på 3.049,99 kr.
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?