Apple introducerer iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Alle køb af (PRODUCT)RED produkter hjælper med at finansiere test, rådgivning og behandling af millioner af mennesker, der lever med HIV/AIDS

Apple sendte i går iPhone 8 og iPhone Plus (PRODUCT)RED Special Edition på gaden, den nye generation af iPhones, med en cool rød finish. Begge telefoner kan nu fås med en smuk glasbagside i rød, et matchende aluminiumsbånd og en elegant sort front.

Det vil være muligt at bestille Special edition (PRODUCT)RED iPhone online i udvalgte lande og regioner fra i morgen, og den vil være i butikkerne fra fredag den 13. april.

Apple har også introduceret et nyt (PRODUCT)RED iPhone X Folio-etui i læder, som er tilgængeligt fra og med i morgen. Udført i specielt garvet og bearbejdet europæisk læder giver det etuiet et luksuriøst udseende, og det er blot en af flere (PRODUCT) RED-enheder og tilbehør, som kunderne kan købe. En del af provenuet for alle (PRODUCT) RED-køb går direkte til The Global Funds HIV / AIDS-arbejde med test-, rådgivning-, behandlings- og forebyggelsesprogrammer med et særligt fokus på at eliminere overførsel af virus fra mødre til deres babyer. Siden indgåelsen af partnerskabet med (RED) i 2006 har Apple doneret mere end 160 millioner dollars til The Global Fund og dermed er de organisationens største corporate donor.

“Denne special edition (PRODUCT) RED iPhone har ikke blot en fantastisk rød og sort farvekombination, den giver også kunderne mulighed for at gøre en indsats for at bekæmpe spredningen af hiv og aids,” siger Greg Joswiak, Apples vice president for Product Marketing. “IPhone 8 og iPhone 8 Plus forbedrer alt, hvad vi elsker ved iPhone, herunder Retina HD-skærme, der er smukkere end nogensinde, den mest kraftfulde og smarteste chip nogensinde i en smartphone med A11 Bionic og mere avancerede kameraer til utrolige billeder og videoer. Vi er stolte af at støtte (RED) med denne dristige nye iPhone og vi håber, at kunderne synes den er lige så særlig, som vi synes den er”

Det er muligt at bestille den nye special edition (Product)RED online i udvalgte lande og områder fra og med i morgen, og den vil være at finde i butikkerne fra fredag d. 13. April.

“Dagens lancering er yderligere bevis for Apples engagement i kampen mod aids. En kamp de har været en del af siden begyndelsen af (RED) i 2006”, sagde Deborah Dugan, (RED) ‘s CEO. “De mere end 160 millioner dollars, som Apple har doneret igennem de sidste 11 år, svarer til mere end 800 millioner dage med livreddende ARV medicin, der forhindrer overførsel af hiv fra mødre til deres babyer. Vi er beærede over, at Apple har dedikeret deres ressourcer til vores arbejde, og vi glæder os til at opleve kunderne bidrage til vores mission gennem køb af iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition.”

iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en ny generation af iPhones med et glas- og aluminiumsdesign lavet med det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone, Retina HD-skærm, A11 Bionic chip og designet til den ultimative augmented reality oplevelse. Verdens mest populære kamera er blevt endnu bedre, og den trådløse opladning giver mere kapacitet til din iPhone. iPhone 8 Plus har to kameraer med 12 megapixel og introducerer Portræt-funktion med en portrætbelysning, hvilket giver nye muligheder for studiobelysningseffekter, så man kan lave fantastiske portrætter med ekstra dybdeskarphed og med fem forskellige typer af lys.

Priser og tilgængelighed

iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition fås i en 64 GB og 256 GB model og koster fra 6.199 kr på apple.dk, i Apple Store-appen og i hos autoriserede Apple-forhandlere (priserne kan variere). Den specielle udgave (PRODUCT) RED iPhone er en tilføjelse til iPhone 8 modellerne i grå, sølv og guld.

Begge specialudgavemodeller kan købes fra tirsdag den 10. april efter kl. 5.30 PDT med ankomst i butikker i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Japan, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Storbritannien og USA fredag den 13. april. Brasilien, Danmark, Irland, Italien, Malaysia, Mexico, Nederlandene, Norge, Rusland, Saudi Arabien, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, UAE og andre lande vil kunne tilbyde produkterne senere i april og Chile, Colombia, Indien, Israel, Tyrkiet og andre lande og regioner vil kunne tilbyde dem i maj.

Det nye (PRODUCT) RED iPhone X Læder-etui kan købes via apple.dk, Apple Store app og i butikker fra i morgen for 799 kr. Sammen med andre (PRODUCT) RED-produkter, herunder Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones, Beats Pill + Portable Speaker og tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch.

Alle kunder, der køber iPhone 8 eller iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition fra Apple, vil blive tilbudt gratis personlig opsætning af deres IPhone online for f.eks. at oprette e-mail, demonstration af nye apps fra App Store og mere .1

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?