Så er Jabra klar med Engage, et nyt headset til kontorbrug

Støjreducerende mikrofoner, tre gange flere brugere på samme kontorplads, nye sikkerhedsegenskaber og lang mobil rækkevidde forbedrer alt sammen oplevelsen for medarbejderne og deres kunder i de intense kundeservicemiljøer

Jabra lancerer en ny serie af trådløse headsets, som sætter ny standard for opkaldskvalitet, sikkerhed og antallet af medarbejdere, som på samme tid kan anvende dem, Jabra Engage.

Jabra Engage er et helt nyt DECT trådløst professionelt headset, som er udviklet på baggrund af omfattende undersøgelser af de udfordringer, man støder på indenfor kundeservice-erhvervene.

Den nye serie imødekommer den stadig foranderlige kunderejse, hvor automatisering erstatter opkald, som førhen blev viderestillet. Som følge heraf er den menneskelige kontakt forbeholdt de kritiske opkald med komplekse spørgsmål og klager, som kræver den højeste standard indenfor samtalekvalitet for at sikre kundetilfredsheden og effektiviteten.

I takt med at opkaldene varer længere, står virksomhederne overfor store problemer med de tilgængelige DECT kanaler, der begrænser antallet af medarbejdere i et givent arbejdsområde. Jabra Engage kan forbinde tre gange så mange brugere indenfor et givent område sammenlignet med konkurrerende teknologier, uden at det påvirker oplevelsen af opkaldet i form af en forringelse af lydkvaliteten eller rækkevidden.

Med en rækkevidde på op til 150 meter giver Engage også medarbejderne en frihed til at bevæge sig rundt i deres arbejdsmiljø, uden at det influerer på samtalekvaliteten. Derudover leverer dets avancerede støjreducerende mikrofoner og forbedrede højtalere krystalklar lyd, der skaber de bedste samtaler med kunderne hver gang, uanset hvor travlt arbejdsmiljøet er.

Den nye serie lægger stor vægt på opkaldssikkerhed. I takt med at cyberkriminaliteten stiger, og kundeopkald involverer flere følsomme data, bliver sikkerheden mere afgørende end nogensinde før. Engage indeholder nye features, der gør det til verdens mest sikre professionelle trådløse headset. Dette inkluderer godkendelses- og krypteringsfunktioner sammen med ’fysisk assisteret parring’, der skaber en hemmelig link-key mellem headsettet og basen.


[yuzo_related]


Jabra Engage bygger på mere end 115.000 udviklingstimer leveret af Jabra’s teknikere, og virksomheden har undervejs registreret fire nye patenter. Resultatet er et headset, der ikke alene har de bedste trådløse egenskaber, men også tilbyder utrolig klare opkald og den allerbedste samlede lydoplevelse.

Serien omfatter Engage 65 og 75, der tilsammen udgør en mere enkel og konkurrencedygtig trådløs DECT portefølje. Med et batteri, der holder hele dagen og en hurtig opladning, kan opkald vare så længe, de skal, hvilket øger medarbejdernes tilgængelighed og sikrer, at vigtige og værdifulde samtaler med kunder ikke forstyrres. Ethvert Engage headset har et integreret busylight, der fungerer som et tegn til kollegaer om, at medarbejderen er optaget af samtale og ikke vil forstyrres, hvilket reducerer afbrydelser.

Nøgleegenskaber ved Engage-serien:

  • Trådløse forbindelse med en rækkevidde på op til 150 meter, med mulighed for tre gange flere brugere på den samme kontorplads – uden at miste forbindelseskvaliteten
  • Krystal klar samtale: avancerede støjreducerende mikrofoner og avancerede højtalere leverer den perfekte lydkvalitet selv i de mest støjende arbejdsmiljøer
  • Mere taletid: Op til 13 timers taletid og et ’busylight’, der fungere som et tegn til ikke at forstyrre
  • Ethvert opkald fra en hvilken som helst enhed. Øget tilgængelighed ved opkald: Forbind op til fem enheder på samme tid, hvilket øger teamets tilgængelighed ved kundeopkald. Kan forbinde bordtelefoner, softphones, analoge telefoner og to Bluetooth enheder.
  • Et udvalg af bæremåder, som passer til enhver arbejdsstil: Med konvertible stereo-, mono- og letvægtsmodeller.

Pris og tilgængelighed

Engage Stereo & Mono er tilgængeligt til en vejledende pris på DKK 3.530, Engage 75 Convertible til DKK 3.720, Engage 65 Stereo & Mono til DKK 3.060 og Engage 65 Convertible til DKK 3.250.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?