Apple på vej med tre nye billigere iPhone X-versioner

Rygter i branchen tyder på at Apple satser på deres iPhone X-version i 2018, og nu er der så både en billigere og en større model på vej

Der er ingen tvivl om at der kommer en lancering fra Apple senere på året – det er helt efter planen. Spørgsmålet er som regel, hvad har Apple tænkt sig at lancere. Men rygterne tyder på, at det vi kommer til at se fra det store æble er en ny generation af iPhone X, en mindre og billigere iPhone X SE og en større (og dyrere) iPhone X Plus.

Det er Forbes der kan fortælle om den nye læk, der viser at den næste generation af iPhone X vil få en pris på omkring 900 dollars, iPhone X SE en pris på omkring 800 dollars mens iPhone X Plus får en pris på 1.000 dollars. Hvad prisen bliver i Danmark forlyder der ikke noget om, men billige bliver de altså næppe.

Hvad specifikationerne på den nye iPhones forlyder der ikke noget om, så lidt mystisk er der (endnu) tilbage. Vi glæder os til at finde ud af, hvad Apple vil sende på gaden senere på året.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?