Ny Moto G6-smartphone-familie lanceret

Så kom der også nye mobiler fra Motorola. Deres nye serie af G6-mobiler skulle komme til Danmark i maj, og får en pris på omkring 1.500 kroner

Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Moto G6
Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Moto G6

Fra at være en af de helt store spillere på markedet tilbage i starten af mobiltelefonens historie (sammen med Nokia), så mistede Motorola totalt pusten da Apple introducerede verdens første smartphone.

Men de sidste par år har Motorola kæmpet en brav kamp for at komme tilbage på scenen med deres Moto-serie, og med Lenovo i ryggen kunne det godt se ud til at lykkes for dem.

Moto-serien har vist sig at være pænt populær, og så har de lanceret en række mobiler til en ganske fornuftig pris. Det gælder også for de nye mobiler der lige er lanceret, hvor prisen starter på omkring 1.500 kroner, en imponerende lav pris.

Moto G-serien har været specielt populær, og faktisk så blev deres allerførste Moto G den smartphone der har solgt bedste i Motorolas historie. Ikke at det er specielt imponerende, for Motorola ligger stadig langt nede ad rangstien når det kommer til salg af smartphones generelt.

Ikke desto mindre er det godt at se Motorola tilbage, og de leverer faktisk nogle ret spændende produkter.

De nye Moto G6-familie skulle være blevet gjort smartere end før, og Motorola lover fokus på display, design og ydelse.

Lidt mere specifikt så har de udstyret de nye mobiler med Qualcomm Snapdragon processorer og Android 8.0 Oreo. Og så har de lige deres eget Moto Experience interface, som (ligesom alle de store på markedet) har fået AI-indbygget.


[yuzo_related]


Størrelsen på Moto G6 er 5,9” med et skærmforhold på 18:9 og en skærm i fuld HD med det som Motorola kalder for Max Vision, og som skulle give levende farver og gode detaljer.

Den version de kalder for Moto G6 Plus har et dobbelt kamera i mobilen med en blænde på f/1.7 og en pixelstørrelse på 1,4 mikrometer. Det skulle så betyde at kameraet er rigtig godt til at tage billeder i dårlig belysning.

På modellen der heder Moto G5 er der også et dobbelt kamera, og det er udstyret med tekstscanning og genkendelse af landemærker og objekter.

Bagkameraet er på 5MP hhv. 12MP, batteriet på 3.000 mAh og processoren er en 1.8GHz octa-core processor.

Der er også kommet en Moto G6 Play, og den har langt hen ad vejen de samme specifikationer. Dog er bagkameraet på 13MP og har fået phase detection autofocus (PDAF), og så er frontkameraet på 8MP. Processoren er dog her på 1,4GHz, for hvem skal dog bruge en hurtig processor på en mobil der er født til at spille på… (den lader jeg så lige står lidt).

Moto G6 Plus kommer til Danmark i maj og får en startpris på 2.300 kroner. Moto G6 Play kommer til juni til en pris på 2.000 kroner mens Moto G6 Play ligeledes kommer til juni, men får en pris på 1.500 kroner.

Uanset hvad, så er prisen altså meget attraktiv på alle versionerne, for der er alt for få mobiler i den billige ende af spektret.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?