Bæredygtigt, og let, gaming-headset fra Logitech

Nyt G435 trådløst headset er headsettet til den nye generation af spillere - ultralet, livlige farver, bæredygtigt design og fleksibelt nok til spil, musik og mere

Logitech G har lige lanceret Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset der muliggør, at gamere kan spille spil, lytte til musik og spille med deres venner på tværs af flere platforme.

Med en vægt på kun 165 gram er G435 ultralet og skulle være behagelig nok til at have på hele dagen. G435 passer til en lang række mennesker, men designet er optimeret til mindre hovedstørrelser. Det har også en valgfri volumenbegrænser.

Det er certificeret CarbonNeutral, hvilket betyder, at Creative finansierer certificerede kulstofudligninger af høj kvalitet for at reducere produktets kulstofpåvirkning til nul. Det er lavet med et minimum af 22 procent genbrugsindhold ud af de samlede plastkomponenter, og dets papiremballage kommer fra FSC-certificerede skove.

Kombinationen af gaming-grade LIGHTSPEED 2,4 GHz trådløs og low-lag Bluetooth giver frihed til trådløst at oprette forbindelse til din PC, PlayStation, telefon og andre enheder. LIGHTSPEED Wireless opretter forbindelse via en USB-A 2,4 GHz-adapter og giver ydeevne tilpasset gameres behov. G435 giver også en Low-lag Bluetooth-forbindelse og  øger hastigheden i forhold til standard Bluetooth-forbindelser.

Dens 40 mm drivere lover rig og fordybende lyd, mens de dobbelte stråleformede mikrofoner eliminerer mikrofonarmen og reducerer baggrundsstøj. Avancerede stråledannende mikrofoner, forstærker din stemme, samtidig med at de reducerer baggrundsstøj.

Det nye G435 trådløse headset findes i tre farvevarianter, sort og neongul, blå og hindbær og off-white og lilla, hvilket gør det muligt for gamere at tænke mere over de farver, de bruger, og hvad det formidler om deres individuelle stil og personlighed.

Logitech G435 Wireless Gaming Headset har en vejl. udsalgspris på 599 kroner.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?