Batteriproblemer for Samsungs nyeste mobil

Kunder klager over Galaxy Note 8 – angiveligt har den problemer med at lade batteriet. Samsung kender øjensynligt problemet og erstatter enheder

Den koreanske smartphoneproducent, Samsung, har tilsyneladende igen problemer med batterilevetiden på dens mobiler. Fra Android Authority lyder det at adskillige kunder der bruger  Galaxy Note 8 klager over at batteriet på deres mobil pludselig ikke lader op.

Problemet opstår tilsyneladende når batteriet er løbet helt tør for strøm og mobilen slukker. Når kunderne så igen forsøger at oplade deres mobil sker der absolut intet.

I Samsungs amerikanske hjælpeforum er der adskillige indlæg fra kunder der klager over at deres smartphone ikke oplader, uanset hvilke kabler de bruger, hvor længe de oplader den og hvor godt den er blevet behandlet.

Rådet til alle brugerne fra Samsung er, at de kan få repareret eller udskiftet enheder der ikke oplader.

Omkring det problem har Samsung en enkelt officiel kommentar til Android Authority:

” We have yet to get any official report for this matter and are unable to comment until we obtain more specific information of the device. Any customers with a similar matter are encouraged to contact Samsung at 0330 726 7864.”


[yuzo_related]


På YouTube findes der adskillige videoer af brugere med en Galaxy Note 8 der ikke kan oplade, og hvis du læser kommentarsporet kan du se at der er mange andre der har tilsvarende problemer.

For Samsung er det ikke første gang de har batteriproblemer – vi husker alle den gang Galaxy Note 7 eksploderede, ikke? Faktisk så er det stadig forbudt i mange fly at have en Note 7 med i baggagen.

Problemerne for Note 8 er ikke så graverende at de udgør personfare, men det er da hamrende irriterende.

Vi har ikke hørt om nogle danske brugere med batteriproblemer, men hvis du kender nogen eller hvis du selv har de problemer er du meget velkommen til at kontakte os her på redaktionen. Skriv gerne besked på Facebook til os, så følger vi op på den.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?