B&O klar med nye trådløse headset til folk på farten

Med de nye Beoplay headsets skulle det nu være slået fast, at du ikke behøver at gå på kompromis med lyd og design, bare fordi du gerne vil have et headset du kan tage med på løbeturen, gåture, eller når du vil høre musik på farten

Det første headset er Beoplay E8 Motion hører til typen af ’ægte trådløst’, altså et headset der absolut ingen kabler har. Og B&O har gjort meget for at sikre et flot design og samtidig har de gået efter at få komforten i top.

Beoplay E8 Motion fås nemlig med en række ørepropper i frosted silicone, der lover en øget pasform og meget høj comfort.

De hvide headsets kommer også med et hvidt oplader-etui i højkvalitet læder og auminium. Og hvis du gerne vil have en fed oplader, så kan du også købe Beoplay Charting Pad der ligeledes kommer i hvid, med detaljer i aluminium.

  • Beoplay E8 Motion
    • udsalgspris 2.750 kroner
  • Beoplay Charging Pad
    • udsalgspris 950 kroner

Det andet nye headset er Beoplay E6 Motion, der er designet til et aktivt liv, og som skal være ret robuste. Headsettet leveres med et hvidt stænk- og støvsikret gummbånd, og har magneter i ørepropperne, så de kan klikke sammen når du ikke bruger dem.

  • Beoplay E6 Motion
    • udsalgspris 2.300 kroner

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3024 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart