CES 2019: Verdens første sammenrullelige TV

LG har vist næste generation af TV-apparater på CES 2019 med introduktionen af verdens første sammenrullelige OLED-TV, LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9)

Med introduktionen af LG SIGNATURE OLED TV W ændrede LG det traditionelle koncept for et TV og fokuserede på det, der i virkeligheden spiller en rolle, nemlig skærmen. Med OLED TV W, der også kaldes for Wallpaper TV, introducerede LG et TV, der kombinerede top performance og raffineret design på samme tid.

LG tager nu segmentet til et helt nyt niveau med sit sammenrullelige TV, hvor billedskærmen kan ”forsvinde” helt fra rummet. Det sammenrullelige OLED-TV giver ejeren mulighed for at indrette sig hjem på en måde, hvor man ikke behøver reservere plads til et TV. LG SIGNATURE OLED TV R tilbyder tre forskellige displayindstillinger – Full View, Line View og Zero View – giver mulighed for at bruge fjernsynet på måder, der var umulige før OLED-teknologien.

Full View er det tv-format, vi alle er vant til, med billedkvaliteten, dybden og den realisme, der er blevet synonymt med alle LGs TV-modeller. Den bemærkelsesværdige AI-billed- og lydkvalitet aktiveres af anden generationen af LGs α9-processor (Alpha 9), og den nye dybdeindlæringsalgoritme placerer den nye OLED TV R i sin helt egen klasse. Brugere kan anvende deres stemme til at styre Amazon Alexa, hvilket er en ny tilføjelse til LGs AI-drevne TV’er i 2019.

En anden ny funktion er Apple AirPlay 2 og HomeKit Med AirPlay 2, der gør, at brugere nemt kan afspille video fra iTunes og andre videoapps, musik og vise fotos direkte fra deres Apple-enheder til deres LG SIG NATURE OLED TV R.

Med Apple HomeKit kan brugere styre LGs TV med Home-appen eller ved at spørge Siri.

Line View tillader, at LG SIGNATURE OLED TV R kun delvist rulles op til funktioner, der ikke kræver hele TV-skærmen. I Line View kan brugerne vælge mellem funktioner som Clock, Frame, Mood, Music og Home Dashboard.

I Clock-tilstand vises både tid og vejr stilfuldt, og i Frame-tilstanden kan du nyde familiefotografier, der kan deles direkte fra en smartphone. Mood-tilstanden giver en omgivende atmosfære i rummet for at skabe et harmonisk miljø.

I Zero View rulles hele 65-tommer af LG SIGNATURE OLED TV R sammen i bunden. Men i Zero View kan brugere stadig nyde musik og andet lydindhold fra et 4,2 W 100W lydsystem med Dolby Atmos. Hele TV’et og basen emmer af luksus og premium-følelse med sine børstede aluminiumsrør designet af Kvadrat of Denmark.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2687 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart