I dag kan du købe OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Er du Star Wars fan, så kan du glæde dig. Fra i dag kan du nemlig købe den helt nye smartphone OnePlus 5T i den specielle Star Wars Limited Edition-udgave. Og så kan du jo tage de med i biffen, hvis du skal se den nyeste film i sagaen

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition-telefondesign er inspireret af planeten Crait fra Star Wars: The Last Jedi. Telefonens bagside er malet i Crait White med Star Wars logoet trykt på bagsiden.

På softwarefronten er der et skræddersyet sort og rødt tema med et sæt af 10 wallpapers tilpasset den nye AMOLED nedsænkningsskærm. Med pakken følger en begrænset udgave af enheden, som også indeholder en speciel Kylo Ren-taske som en del af det komplette tilbud.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition-telefonen har den højeste opløsning med dobbelt kamera system, 16 og 20 MP med f/1.7-blænde på begge linser for bedre fotografering ved begrænset lys.

En stor 6-tommers fuld HD AMOLED-skærm med et 18: 9-billedformat giver en mere virkelighedstro oplevelse. Dette er alt sammen tilføjet en form der ligner successen fra OnePlus 5-enheden.

OxygenOS-enheden har fået Face Unlock, som giver brugerne mulighed for at låse deres telefon op, bare ved at kigge på den. Som en af de hurtigste på Android-markedet bruger Face Unlock over 100 identifikationspunkter til at låse enheden op.

Med Dash Charge, OnePlus’ signaturopladningsteknologi, får brugeren en dags strøm på bare en halv time. Med kraften fra den største processor, Qualcomm Snapdragon 835 platformen, kombineret med 8 GB LPDDR4X RAM, kan OnePlus 5T køre mange apps i baggrunden uden et enkelt sekund med lagging, så brugerne nemt kan skifte mellem apps.

I dag er OnePlus 5T Star Wars Limited Edition-telefon (8 GB RAM og 128 GB lagerplads) til rådighed for 4499 kr. via oneplus.net, 3-butikkerne og Yousee i Danmark.

Du kan læse mere om mobilen her.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?