Danskerne elsker hjemmelavet pizza

Meget tyder på at danskerne er glade for pizza, ikke mindst hjemmelavet pizza. Og vi vil i stigende grad have gode ovne til at lave dem i - det kan Ooni, der står bag pizzaovne til hjemmet - skrive under på. De har lige oplevet en vækst på hele 800% i sidste regnskabsår

Danskerne er blevet glad for mad der kommer fra hjemlandet hvor du også finder gondoler, kanaler i byerne og ikke mindst Det Skæve Tårn. Hjemmelavet pizza er blevet så populært, at det nu smitter af på antallet af dedikerede pizzaovne til danske hjem.

Ooni, der står bag en række pizzaovne til hjemmet, har f.eks. oplevet en stigning i omsætningen på 800% i salg af pizzaovne og tilbehør, og det er sigende for hvor populær den flade, og runde, er.

En af de fede ting ved hjemmelavede pizza’er er, at du kan lave lige præcist den type du har lyst til, og når du laver den i en pizzaovn, er der også en god chance for at du får en langt mere ‘autentisk’ pizza – og ikke mindst en pizza der er hurtig færdig.

I anledning af at pizzaovne er blevet så populære, har Ooni sendt en række forslag til, hvordan du kan gøre pizza’erne lidt mere sommeragtige ved at komme fem forskellige spiselige blomster på din pizza.

  • Kornblomsten: Har en flot blå farve, og skulle have en behagelig krydret smag
  • Lavendel: En meget alsidig spiselig blomst, der både pynter og give en spændende duft
  • Forglemmigej: En blomst der ofte kendes som en meget romantisk blomst. Men den kan sagtens bruges til pizza også – måske med din udkårne?
  • Stedmoderblomst: Den er kendt i andre madretter, og kan give et sødt kandiseret touch til din pizza
  • Skovsyrer: En lille kløverblomst der har en frisk smag og som samtidig skulle pynte.

Ooni Karu 16, en helt ny pizzaovn fra Ooni, har fundet vej til redaktionen, og i løbet af de næste par uger skal den testes, og der skal spises masser af pizzaer. Ikke mindst de mere traditionelle napolitanske pizza’er.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?