Flyt pizza-ovnen ud i haven

Hvis du kan lide pizza'er så var det måske noget med en af de spændende pizza-ovne fra Ooni - de lover itallienske pizza-oplevelser i autentiske stenovne

Der er ikke noget så fedt som en friskbagt pizza, ikke mindst en lækker stenovnsbagt italiensk pizza. Men der er langt mellem de gode italienske pizzarier, og nogle gange kunne det være fedt med en friskbagt pizza hjemme i haven, ikke sandt?

Ooni har en række pizza-ovne til hjemmebrug, og den nyeste er deres Karu 16 Multi-Fuel Pizza Oven, en ovn der faktisk er blevet an befalet til hjemmebrug af ‘Associazone Verace Pizza Napoletana’. En organisation der skulle sikre at ovnen faktisk kan producere en ‘ægte’ napolitansk pizza.

Om ovnen faktisk kan klare det, vil naturligvis komme an på en test, men ovnen ser virkelig spændende ud. Jeg er i forvejen rigtig glad for at lave pizza på min grill, og det bliver spændende at se om Ooni faktisk kan klare det lige så godt (eller bedre).

Karu 16 har nogle ret spændende specifikationer. Blandt andet kan den bruges både sammen med træ, kul eller gas (hvis man køber Oonis gasbrænder.

Ifølge specifikationerne kan den nå op på 500 grader celsius på kun 15 minutter, hvilket er ret imponerende. Den har også fået en ny hængslet dør, med et specielt glas, ViewFlame, der skulle gøre det lettere at se hvad der sker i ovnen.

Den har et termometer indbygget og så kan den håndtere pizzaer på op til 16″.

Ooni har en række tilbehør til deres pizza-ovne, så du for alvor kan føle dig som en ægte italiensk pizzabager.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?