Nu kommer der også pizzaovne fra Wilfa

Det er ikke længere kun udstyr til indendørskøkkenet der kommer fra Wilfa - nu er de også klar med to pizzaovne til haven

Foto: Wilfa

Vi er stadig flere og flere der drømmer om at være vores egen pizzabager, men det kræver en helt speciel ovn, at få den gode, italienske, pizza produceret hjemme.

Wilfa står bag en masse forskellige gadgets til køkkenet, og nu er de så klar med to pizzaovne til haven. De nye ovne fra Wilfa er gasdrevne, og lover at kunne varme op på 12-15 minutter. Det er en virkelig høj temperatur, men da en god italiensk pizza skal laves ved omkring 400-450 grader er det nok et fint mål at skyde efter.

Den nye 16″ pizzaovn fra Wilfa. Foto: Wilfa

Wilfa oplyser at de er fremstillet med et isoleret lag af keramisk uld for at holde på varmen. Samtidig er de udstyret med brede åbninger, for at gøre det så let som muligt at vende pizzaen.

De to pizzaovne er som udgangspunkt ens, bortset fra at den ene er til 13″ pizza’er og den anden til 16″ pizzaer.

Ifølge en pressemeddelelse findes begge ovne som selvstændige produkter, og de kan købes som Plug & Play varianter, hvor alt tilbehøret der skal bruges til at lave pizza, er med. Du skal dog selv komme med en flaske gas.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.