Witt lancerer større version af populær pizzaovn

Den danske producent Witt har præsenteret PICCOLO 16", en ny pizzaovn der bygger videre på succesen fra den mindre PICCOLO 13"-model. Den nye ovn tilbyder en større bageflade på 16 tommer (40,5 cm), men fastholder ifølge producenten det kompakte design og den brugervenlige betjening

Foto: Witt

Med PICCOLO 16″ får entusiaster nu mulighed for at bage større pizzaer uden at skulle investere i en markant større ovn. Den øgede kapacitet gør det muligt at tilberede pizzaer, der nemmere kan deles.

Ovnens nøglefunktioner inkluderer en C-formet brænder, der skal sikre en stabil og jævn varmefordeling, samt en roterende pizzasten, som bidrager til en ensartet bagning og de karakteristiske leopardpletter på skorpen. Witt oplyser, at ovnen kan nå den nødvendige temperatur til napolitansk pizza på blot 15 minutter, og selve bagningen tager under 90 sekunder.

PICCOLO 16″ er konstrueret i koldvalset stål, rustfrit stål og er belagt med en varmebestandig pulverlakering. Dobbelt isolering skal sikre, at ovnen holder på varmen under forskellige vejrforhold. Praktiske detaljer som foldbare ben og aftagelige dele letter rengøring og opbevaring.

Tekniske specifikationer:

  • Bageflade: 16 tommer (40,5 cm)
  • Opvarmningstid: 15 minutter til napolitansk pizza-temperatur
  • Bagetid: Under 90 sekunder
  • Brænder: C-formet
  • Pizzasten: Roterende
  • Materialer: Koldvalset stål, rustfrit stål, varmebestandig pulverlakering
  • Isolering: Dobbelt
  • Funktioner: Foldbare ben, aftagelige dele

Prisen ligger på små 5.000 kroner og kan blandt andet købes på wittpizza.com.