Er det en blender? Er det en juicer? Næ – den er begge dele

Den nye SAge 3X Bluicer Pro er både en juicer og en blender – som om ikke andet kan du nu slippe for et apparat i køkkenet

Pladsen på køkkenbordet er sparsom for de fleste, og dem af os der gerne vil have så mange køkkengadgets som muligt, har altid problemer med at få plads til dem.

Så hvis du både har en juicer og en blender, så er der faktisk mulighed for at spare lidt plads. Sage, der står bag nogle fantastiske baristamaskiner, har lige lanceret deres Sage 3X Bluicer Pro, der, som navnet antyder, er en blanding af en blender og en juicer.

Udover at du både kan blende og juice i maskinen, kan du også vælge først at lave en juice, og derefter blende den fx frugt og skabe nogle spændende smoothies.

Bluicer’en har den velkendte, robuste ’Sage-bund’ og 5 forprogrammerede indstillinger: Green Smoothie, Smoothies, Frozen Cocktail, Pulse/Ice Crush og Auto Clean. Du udskifter blot toppen alt efter om du skal blende eller juice.

Udover at spare plads i køkkenet, har du med denne kombination af kvalitetsblender og juicer med høj ydeevne altid præcis den maskine, du skal bruge, ved hånden. Vejledende pris 3.499,- kroner.

Blend i vakuum

Med en vakuumpumpe oven på blenderkanden kan du suge overskydende luft ud. Vakuumblendning skulle giver bedre smag, færre luftbobler, mindre oxidering, flottere farve, en mere lækker konsistens og øget holdbarhed. Vakuumpumpen kan tilkøbes for 699,- kroner.

Specifikationer blender:

  1. Unikt Kinetix knivsystem – knuser is til sne
  2. Ekstra holdbar Tritan-blenderkande
  3. 5 One Touch programmer
  4. High Power Motor med 10 hastighedsindstillinger
  5. Kompatibel med vakuumpumpen (sælges separat)

Specifikationer juicer:

  1. Tager hele frugter og grøntsager i det ekstra store påfyldningsrør
  2. Cold Spin teknologi for lavere varmeoverførsel
  3. Juice direkte i den 1,5 liter store blenderkande
  4. High Power Motor med 10 hastighedsindstillinger

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2792 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart