Espresso i cafékvalitet

Sage har for længst markeret sig som en af de største spillere på markedet for kvalitetsespressomaskiner. En af årsagerne til Sage’s store succes er, at ingen af deres espressomaskiner går på kompromis med de vigtigste grundelementer for en perfekt espresso

Det gælder i særdeleshed også for deres nyeste skud på stammen; Sage the Barista Pro.

Cappuccino, latte eller en mørk espresso. Hvis du er til kvalitetskaffe på baristaniveau, er det svært at komme uden om Sage. Det nyeste medlem af baristafamilien; Sage the Barista Pro er groft sagt en videreudvikling af deres populære model, Sage the Barista Express.

Bedre kontrol over brygningen

Bryggetemperaturen er helt essentiel for en god kop espresso. Barista Pro har PID-kontrol, som er en digital temperaturstyring, der sikrer, at vandtemperaturen holdes konstant hele tiden, uden udsving. Men næsten ligeså vigtigt, er det, at du nu ikke længere behøver være udstyret med en stor portion tålmodighed, når du venter på, at vandet varmes op. Sage’s patenterede, indbyggede thermo-jet-opvarmningssystem sørger for, at vandet lynhurtigt (3 sekunder!) opnår den præcise og konstante temperatur, så du kan få din friskbryggede espresso med det samme. LCD-displayet tillader i det hele taget meget mere præcise valg og giver dig en bedre kontrol over brygningen.

Mælkeskummeren er i en liga for sig. Den kraftfulde 360 graders ’steamer’ sørger for ensartet, cremet og fantastisk delikat mikroskum til din kaffe og med det nye Thermojet system, kan du starte din mælkeskumning – uden ventetid.

Ligesom de andre modeller i baristafamilien, har Sage the Barista Pro, en indbygget, konisk, lufttæt og justerbar kværn, så du kan styre både kaffemængde og malingsgrad. Lavtryks-pre-infusion øger gradvist vandtrykket i starten af brygningen, så kaffebønnerne nænsomt vædes, før de tilføres det høje tryk. Derved udvindes alle kaffens aromastoffer for den optimale kaffeoplevelse.

Sage the Barista Pro er en kraftig model, der giver dig oplevelsen og følelsen af at være barista i eget hjem. Arbejdsstationen er udvidet med mere plads, og designet er som altid toplækkert. Eneste ulempe er, at du skal vente til april, før Sage the Barista Pro er i butikkerne. Og så skal du slippe med 6.999 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2386 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?