EPOS leverer gaming på farten

GTW 270 er EPOS nye hybride trådløse in-ear høretelefoner

EPOS er kendt for deres produkter til gaming lyd, og nu er de klar med deres første helt eget mobile gaming tilbehør til smartphone- og konsol-gaming, GTW 270 Hybrid trådløse in-ear høretelefoner.

De nye in-ear høretelefoner lover forsinkelsesfrit audio ved hjælp af den medfølgende USB-C-dongle sammen med en Bluetooth-forbindelse, hvilket skulle gør in-ear høretelefonerne gode til gaming på farten uden nogen former for forsinkelser på lyden.

GTW 270 Hybrid er designet til den mobile gamer og er kompatibel med Nintendo Switch-, Android-telefoner, pc og Sony PlayStation-enheder. Ud over GTW 270 Hybrid er der nu åbnet for forudbestilling af den dongle-fri Bluetooth-kompatible version, GTW 270.

Headsettet har op til fem timers uafbrudt batterilevetid efter kun 90 minutters opladning. Den medfølgende bæretaske i glat gunmetalsølv giver yderligere 20 timers opladning til forlængede gamingsessioner. 

Der medfølger udskiftelige ørespidser i gummi i forskellige størrelser og EPOS lover at de har en ‘unik ergonomisk form’ er støjisolerende passer til ørernes naturlige form og er komfortable.

GTW 270 har Hybrids AptX lavlatens codec som skulle give en lukket akustisk klarhed i lyden. De enkelte in-ear høretelefoners ergonomiske form lover i kombination med EPOS’ egenudviklede miniature-audiodrivere en kraftig, dyb bas, naturlige mellemtoner og knivskarp diskant, der er udviklet specielt til gaming.

På samme måde leverer GTW 270 Hybrid standard Bluetooth 5.1 dual-channel til højttaler- og mikrofontransmission. In-ear høretelefonernes dual-mikrofoner leverer tydelig kommunikation, reducerer baggrundsstøj og giver en rig multiplayer-gamingoplevelse.

EPOS GTW 270 Hybrid leveres med et bærbart opladeretui, USB-C-dongle, ørespidser i forskellige størrelser og USB-C til USB-A-kabel og har en vejledende udsalgspris på €199 EUR. Den donglefri GTW 270-version kan forudbestilles til en vejledende udsalgspris på €169 EUR

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?