Ericsson dropper Mobile World Congress

Den stigende udbredelse af Coronavirussen har nu fået svenske Ericsson til at trække sig fra den kommende Mobile World Congress i Barcelona. De ønsker ikke at udsætte personale eller besøgende for potentiel smittefare

Det er ikke kun mennesker der bliver offer for Coronavirussen. Den stigende udbredelse har nu fået Ericsson til, for første gang nogensinde, at trække sig fra verdens nok største udstilling om mobilteknologi, Mobile World Congress i Barcelona.

Den udmelding kommer fra Ericsson knapt to uger før udstillingen starter. Ericsson skriver at de har udført en stor intern risikovurdering, og valgt at trække sig fra MWC.

De fortæller at de som en af de største udstillere på MWC har tusindvis af besøgende på deres stand hver eneste dag, og at selvom risikoen er lav, kan mener de ikke at de kan garantere deres ansatte eller besøgende, at de ikke bliver udsat for smittefare.

Sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere, kunder og andre interessenter er vores højeste prioritet. Dette er ikke en beslutning, vi har taget let. Vi har set frem til at vise vores seneste innovationer på MWC i Barcelona. Det er meget uheldigt, men vi er overbevist om, at den mest ansvarlige forretningsbeslutning er at trække vores deltagelse tilbage fra dette års begivenhed.

Börje Ekholm, President and CEO, Ericsson

GSMA, der står bag Mobile World Congress, beklager Ericssons beslutning, men oplyser at de har respekt for deres beslutning. De fremhæver samtidig, at de gør at de kan for at sikre at hverken besøgende eller udstillere bliver udsat for smittefare, og anbefaler besøgende at overholde WHOs anbefalinger i forbindelse med Coronavirussen.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?