ESET vil sikre bedre og sikrere apps til Android

Sikkerhedsfirmaet ESET er blevet udvalgt af Google til at være med til at stifte Googles App Defence Alliance, der har til formål at beskytte mobile applikationer på Google Play Store

Det slovakiske sikkerhedsfirma, ESET, er blevet stiftende meldem af Google App Defence Alliance, der har til opgave at beskytte Google Play Store. En af opgaverne for ESET bliver at tilbyde sikkerhedsteknologier til at beskytte Android økosystemet.

Det er også tanken at de skal stå i spidsen for undersøgelser der på sigt vil gøre Google Play Store sikrere.

ESET har i forvejen et godt samarbejde med Google, blandt andet med at integrerer deres teknologi i Chronicle, der er en division af Google Cloud, samt den indlejrede ESET-motor der er i Google Chrome Cleanup, et sikkerhedsværktøj som Google Chrome bruger til at advare om potentielle trusler.

Som en del af den nye alliance skal ESET dele oplysninger med Google, når de finder apps de er ondsindede, potentielt skadelige eller uønskede, inden de apps bliver udgivet på Google Play Store.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2847 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart