VMware vil fremme Kubernetes

Med Tanzu-porteføljen og det nye betaprogram, Project Pacific, vil VMware sætte deres partnere i stand til at bygge deres egne Kubernetes-baserede platforme

Pat Gelsinger, CEO VMware. Foto: Lars Bennetzen

VMworld 2019, Barcelona, Spanien

På deres årlige brugerkonference, VMworld i Barcelona, kunne VMwares øverste chef, Pat Gelsinger, på hans keynote, fortælle at de vil fremskynde udbredelsen af VMware Tanzu, en ny portefølje af produkter og tjenester, der er designet til at gøre det let for virksomheder at bygge, drive og administrere software med Kubernetes.

Det var ved samme lejlighed, at Pat Gelsinger kunne fortælle om et nye betaprogram, Project Pacific og om deres nye VMware Tanzu Mission Control.

Hele Tanzu-porteføljen er stadig relativ ny for VMware, det er kun ganske få måneder siden de offentliggjorde den. Tanken bag er, at den skal give et enkelt kontrolpunkt, hvorfra kunder kan styre alle deres Kubernetes-klynger, uanset hvor de måtte køre – helt i den tankegang som VMware er talsmænd for, nemlig at alt skal kunne styres fra et sted, uanset hvor de fysiske installationer måtte befinde sig.

Project Pacific er et andet projekt, der har til opgave at omdanne VMware vSphere til en Kubernetes-native platform.

På konferencen kunne Ray O’Farrell, der er koncerndirektør i VMware, fortælle at deres kunder har reageret positivt på deres holistiske vision for VMware Tanzu og Project Pacific.

”Der er efterspørgsel efter løsninger, tjenester, uddannelse og træning til at hjælpe kunderne med at udnytte det fulde potentiale i Kubernetes og bygge, køre og styre deres applikationer og multi-cloud Kubernetes-klynger med gode resultater. Denne efterspørgsel har resulteret i en overvældende kunderespons for at deltage i betaprogrammer til både Project Pacific og VMware Tanzu Mission Control.”

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2637 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart