Evolve 65t – verdens første 100% trådløse ørepropper udviklet til professionelt brug

Det nye headset kræver ingen ledninger, men er ikke et headset til fitnesscentret. Det er en udviklet til at blive brugt i professionel sammenhæng

Det nye produkt, der nu føjes til markedets førende serie af Evolve headsets til professionelle, markerer endnu en milepæl for Jabra, der med Evolve 65t tilbyder markedets første helt trådløse ørepropper med Skype for Business certificering.

De helt trådløse ørepropper bliver stadig mere populære blandt forbrugerne, som sætter stor pris på bekvemmelighed, komfort og lydkvalitet, men indtil nu har der ikke eksisteret et sådan produkt til professionelle. Den situation ændrer Jabra med lanceringen af Evolve 65t, der indeholder alle de værdifulde egenskaber ved Evolve-serien: trådløs frihed, fantastisk lyd, UC-kompatibelt og dobbelt forbindelse til både laptop og smartphone.

Undersøgelse viser, at en tredjedel af kontorfolket bruger mindre end 20% af deres tid ved skrivebordet, og den globale arbejdsstyrke er blevet mere mobil mellem 2015 og 2018 – en tendens der fortsætter. Jabra Evolve 65t understøtter dette skift i retning af mere mobilt arbejde, som omfatter mange virksomheder og brancher. Når medarbejderne ikke længere er bundet til deres skrivebord, bliver mobilitet af stadig højere prioritet, da medarbejderne kræver lydforbindelse af høj kvalitet, UC integration og fuld fleksibilitet.

Jabra Evolve 65t leverer professionel lyd ved både opkald og musik i et helt trådløst headset, der giver fleksibilitet, hvad enten man befinder sig på arbejdspladsen eller er på farten. Disse allerførste helt trådløse professionelle ørepropper gør det muligt for forretningsfolk at forbinde med kunder eller kollegaer, uanset hvor man befinder sig.

”Med Evolve-serien har vi fokuseret på at gøre det muligt for brugeren at være produktiv på jobbet. Uanset om det primære arbejdssted er et menneskefyldt åbent kontorlandskab eller et fleksibelt miljø, så er det helt afgørende, at have problemfri forbindelse og optimal koncentration. Med Evolve 65t tilføjer vi et helt trådløst headset til serien af produkter, der leverer en professionel oplevelse,” siger Holger Reisinger, SVP Business Solutions hos Jabra.

Med et enkelt tryk på en knap kan brugerne sende stemmekommandoer til den foretrukne digitale assistent og dermed forbinde eller forblive forbundet – selv hvis de bevæger sig mellem forskellige lokationer henover dagen. De kan også forbinde til hele to enheder på samme tid, hvilket betyder, at de ikke behøver gå på kompromis med det professionelle tilstedevær, selv ikke når de er på farten.

Teknologien med fire mikrofoner, der er Skype for Business certificeret gør det muligt at opnå den optimale samtalekvalitet selv med en helt trådløs formfaktor. Og i forlængelse af den seneste meddelelse om at Microsoft Teams nu understøtter ’call control (HID) enablement, vil Jabra enheder fortsat være understøttet indenfor Teams.

Kort og godt om Evolve 65t:

  • Certificeret kvalitet – Skype for Business certificeret for at sikre en oplevelse af høj kvalitet.
  • Lyd på farten – Helt trådløs lyd af bedste kvalitet med 4-mikrofon teknologi
  • Strøm der holder hele dagen – Op til 15 timers batteritid (inklusiv opladning i etui) og mulighed for hurtig opladning, der giver 1,5 times ekstra brug på blot 15 minutters opladning
  • Dobbelt forbindelse – Forbind med to enheder på samme tid for at opnå den optimale oplevelse af samarbejdet. Helt trådløs stabil forbindelse, som reducerer udfald af opkald og musik.
  • Koncentration på farten – Flere tilpasningsmuligheder giver perfekt fit, og HearThrough funktionalitet gør det muligt at tilpasse oplevelsen af passiv støjreduktion.
  • Musik som DU gerne vil høre den – Musikoplevelse af høj kvalitet opnås med Jabra Sound+ app, hvor lyd og brugeroplevelse kan personaliseres
  • Nem stemmestyring – Adgang til den foretrukne digitale assistent med blot et enkelt tryk

Læs mere om Jabra Evolve 65t på https://www.jabra.com/evolve65t

Pris og tilgængelighed

Jabra Evolve 65t vil være tilgængeligt fra midten af december 2018 til en pris på 2.224 kroner excl. moms / 2.780 kroner moms.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2493 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart